2777
2789
عنوان

فانتزی من ازدواج با فرد خیلی خیلی معروف هست فانتزی شما چیه🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 106 پست
بقیه گیر ندن هم خودت بیدار میشی ها

نه یبار 5 روز کلا خواب بودم فقط برا نهار و شام پامیشدم

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از فانتزی نگو ک من داغون ترینشو دارم

مگه چیه 

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

از فانتزی نگو ک من داغون ترینشو دارم

اگه بده نگو😂

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

فانتزی من اینه خودم بتونم پول بسازم تو خونه و خرجشون کنم

منم میخوام به منم بده

آها برسی بهش 🤗چه این مدت معلم ها روی بورسنتوی یک تاپیک دیگه هم می‌گفت معلم دوست داره

انشاالله😍🥹

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

پرستار۲۴ساعته ی نوزاد میشم ک بعدها پدر نوزاد عاشقم میشه 🤭🤭🤭😅😅🤣🤣🤣

😐😐

حالا چی گفتی و چی جواب داد؟

ی استوری گذاشته بود طنز بود منم ریپ زدم خندیدم اونم ایموجی خنده فرستاد بعدش گفتم دود از کنده بلند میشه با خنده اونم گف کنده چرا منم دوباره ی پیام دادم و باز خندید همین تمام 😂😂😂 دیگ پیام ندادم من 

ولی من کلا خیلی از قیافه و اخلاق و استایلش خوشم میاد دیروز ذوق کرده بودم عین دیوونه ها 😅😅

ی استوری گذاشته بود طنز بود منم ریپ زدم خندیدم اونم ایموجی خنده فرستاد بعدش گفتم دود از کنده بلند می ...

😂

دوسپسر من بلاگره ولی خیلی معروف نیست 

من فانتزیم اینه شب عروسیمون دوتایی چمدون ببندیم از این شهر فرار کنیم بی خبر از همه بریم رشت شیراز یه زندگی جدید شروع کنیم

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید