2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نی نی ام ۱۰ روزه به دنیا اومده و فکر و خیال باعث می شه از وجود بچه لذت نبرم

وای بیخیال😅 بچه دنیا اومده هنوز داری ب این چیزا فکر میکنی

فکر کردم تازه میخوای اقدام کنی

دختر ک خیلی خوبه، این افکار و بذار کنار از دخترت لذت ببر

الان من تقریبا هم وضعیت شما هستم الانم باردارم اما اصلاااا مثل شما فکر نمی‌کنم

شما چند ساله هستید بچه تون چیه .پس چرا من این قدر فکر می کنم به خدا خل شدم 

شما چند ساله هستید بچه تون چیه .پس چرا من این قدر فکر می کنم به خدا خل شدم

عزیزم افسردگی بعد زایمانه پیگیر درمان باشید لطفا 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
وای بیخیال😅 بچه دنیا اومده هنوز داری ب این چیزا فکر میکنیفکر کردم تازه میخوای اقدام کنیدختر ک خیلی ...

عاشق دخترم .ولی خوب خیلی دیر بود من زود پیر می شم ولی اون جوانه .خودت حساب کن یه خانم ۴۴ ساله یه مادر ۸۰ ساله می ترسم خیلی غصه بخوره 

عاشق دخترم .ولی خوب خیلی دیر بود من زود پیر می شم ولی اون جوانه .خودت حساب کن یه خانم ۴۴ ساله یه ماد ...

عزیزم خانوم ۴۴ ساله دگ چه فرقی میکنه مادرش چند ساله باشه؟

مهم سال های اول زندگیشه ک شما هنوز خیلی جوونی

برای بچه سن مهم نیست، شما میتونی یه مادر سرزنده باشی همراهش باشی

باهاش وقت بگذرونی

الکی داره خودتو اذیت میکنی