2777
2789
راست می گی هی به خودم می گم می گم خیلی می جنبیدی ۳۳ می شد ولی ذهنم رها نمی شه متاسفانه .همش با مامان ...

اسی چقدر منی .منم خودم با بقیه مقایسه میکنم .حس میکنم عقب افتادم ....

الان ۳۲ سالمه و پسرم پنج ساله .هشت ماهه اقدامم این ماه خیلی امیدوارم ولییییی تو این چند ماه طرز فکرم خیلی عوض شده 

بقیه میخوان پشت هم بیارن سالی یه بار بزان  خب بیارن به من چه .همونا همچین هم راحت و آسوده نیستن . مورد داریم که بچه اولی رفته کلاس اول دومی هم نو پا پدرشو درآوردن 

اول سعی کن قبول کنی که بچه ضامن خوشبختی و خوشحالی خالص نیست .از همین دورانی که تا حدودی آزادی داشتی هم لذت ببر .و اینکه همه به خواست خدا بسته.خدا خواسته که تو این سن به فکر بچه دوم باشی 

من همش افسوس میخورم کاش یک سال زودتر میرفتم دکتر و  .کاش اینطوری کاش فلان ....اما تهش میبینم خواست خدا بوده

تو مطب دکتر هم میرم فراوون میبینم خانمایی که معلومه ۴۰ رو رد کردن تازه دومی را دارن میارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگی هست اما حرف منم واقعیته شما اگه ۴۰ باشید مادر نداشته باشید ناراحت نمی شید

من 26 سالگی مادرمو از دست دادم دخترم دو سالش بود سال اول خیلی برام سخت بود بعد عادت کردم اتفاقا قوی تر هم شدم به چه چیزایی فکر میکنین 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من 26 سالگی مادرمو از دست دادم دخترم دو سالش بود سال اول خیلی برام سخت بود بعد عادت کردم اتفاقا قوی ...

واقعا. سختت نبود .من خیلی به مادرم وابسته هستم هر روز اونجام همش می گم دخترم تعطیلات کجا بره تنها نمونه 

واقعا. سختت نبود .من خیلی به مادرم وابسته هستم هر روز اونجام همش می گم دخترم تعطیلات کجا بره تنها نم ...

انسان خیلی زودتر از اون چیزی که فکر میکنه به شرایط عادت میکنه نگران نباش 

افسردگی هست اما حرف منم واقعیته شما اگه ۴۰ باشید مادر نداشته باشید ناراحت نمی شید

نه عزیزم. 

هرکس یه پیمونه عمری داره و مرگ دست خداست 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اسی چقدر منی .منم خودم با بقیه مقایسه میکنم .حس میکنم عقب افتادم ....الان ۳۲ سالمه و پسرم پنج ساله . ...

شما نی نی دوم دارید .من الان دخترم کنارم خوابیده ولی حال دلم خوب نیست 

شوهرمم می گه .اما می گم چرا خودمو انداختم تو هچل داشتم زندگی مو می کردم

ناخواسته بود؟ به قول خواهرم هر تصمیمی توی این دنیا یه نتیجه داره و هیچ کدوم از ما عاقبت تصمیماتمون رو نمیدونیم به زبون ساده تر بگم هیچکی نمیدونه توی این دنیا داره چه غلطی میکنه پس خودتو سرزنش نکن

اصلا ب این چیزا فکر نکن عزیزم

شما چند ساله تونه و بچه چندمه .راستش قبل بارداری همش فکر می کردم تنهام و نسرم تنهاست الان غصه تنهایی دخترمو دارم به خدا خل شدم کاش نمی اوردم خودم در آینده تنها بودم بهتر از این بود که دخترم تنها بشه 

ناخواسته بود؟ به قول خواهرم هر تصمیمی توی این دنیا یه نتیجه داره و هیچ کدوم از ما عاقبت تصمیماتمون ر ...

نه کاملا خواسته .می گم اگه مریضی بود خدا عارض می کرد خوب قبول می کردم اینو خودم خواستم متاسفانه