2777
2789
نمی گید دیره و اختلاف سنی با بچه زیاد می شه مثلا مادر ۸۰ ساله دختر ۴۴ ساله

خب دگ وقتی آدم دیر ازدواج میکنه همین میشه

من ۲۹ سالمه بچه اولم و باردارم

دومی رو بخوام بیارم بالای ۳۰ میشم

قدیم هها هم همین بود با بچه آخر ۳۰ و خورده ای اختلاف سنی داشتن

اکه اعصاب داری نه اشتباه نیس ولی بدون بچه دوم سخته دستو پاتو میبنده دوست من اعصاب نداره یه شوهر تنبل ...

شوهرم خوبه فقط تفاوت سنی دیوانه ام کرده حس می کنم مدت کم تری با دخترم هستم و مانان پیرتری نسبت به بقیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دگ وقتی آدم دیر ازدواج میکنه همین میشهمن ۲۹ سالمه بچه اولم و باردارمدومی رو بخوام بیارم بالای ۳۰ ...

منم بچه اول ۲۹ دوی بیخود کش دادم نفهمیدم چه جوری ۳۶ شدم 

شوهرم خوبه فقط تفاوت سنی دیوانه ام کرده حس می کنم مدت کم تری با دخترم هستم و مانان پیرتری نسبت به بق ...

دخترت چن سالشه. من خودم اولیو ۳۲اوردم دوستامم همینطور الان سن ازدواج رفته بالا ۳۶خوبه

ببین الان برای بچه دوم همه همین سن و سالا هستن . چون سن ازدواج رفته بالا اکثرا ۲۵ تا ۲۸ ازدواج میکنن ...

خودمو خیلی این طوری راضی می کنم می گم کاش حداقل ۳۲ و ۳۳ باردار می شدم 

دگ زود هم میخواستی بیاری مثلا ۳۳ سالت بودسه چهار سال اونقدر تفاوت نداره ک ذهن تو درگیر کردی

راست می گی هی به خودم می گم می گم خیلی می جنبیدی ۳۳ می شد ولی ذهنم رها نمی شه متاسفانه .همش با مامانم و خاله هام که تو ۲۳ و ۲۴ حامله شدن مقایسه می کنم 

راست می گی هی به خودم می گم می گم خیلی می جنبیدی ۳۳ می شد ولی ذهنم رها نمی شه متاسفانه .همش با مامان ...

اکه بچه دوم میخوای زودتر اقدام کن

یه جور نشه رفتی بالای ۴۰ دوباره  این فکرا بیاد تو سرت ک کاش همون ۳۶ میاوردم 

دخترت چن سالشه. من خودم اولیو ۳۲اوردم دوستامم همینطور الان سن ازدواج رفته بالا ۳۶خوبه

چی بگم آروم نمی گیرم می گم کاش نمی آوردم یه پسر گل داشتم تو ۲۹ به دنیا اومد دخترم بهش ظلم می شه تک و تنها تو دنیا نه خواهر نه خاله