2777
2789
عنوان

خواستگاری

91 بازدید | 14 پست

یه خواهر زاده دارم ۲۰سالشع ..براش یه خواستگار اومده ک‌موقعیتش خوبه ..حالا خواهرم دم به دم زنگ‌میزنه ک‌ دخترشو باهاش صحبت کنم راضیش کنم ...منم حقیقتش دلم نمی‌خواد خیلی دخالت کنم میگم خود باید تصمیم بگیره ...دختره هم مشکلش اختلاف سنی هستش ۱۴سال بزرگترشه پسره

اصلا خودت دخالت نده خوب بشه ازتون تشکر نمی‌کنند بد بشه آدم بده داستان شما میشی خیلی محترمانه بگو برید پیش مشاور اگه مشاور خوب خواستید  معرفی میکنم اما دخالت نه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همینو غیر مستقیم گفتم ...که من نمیتونم دخالت کنم تصمیم گیرنده خودشه

مستقیم هم بگو 

واقعا دیدم و پیش اومده بقیه دخالت کرده دختر طلاق گرفت بعد مادر اومده گفته ان شا الله خدا سر بچهاشون بیاره ما نفهمی کردیم چرا حرفی نزدن

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

کسی که بالای 30 هست بایدم وضعش خوب باشه 😂دیگه چیزه خیلی نا باوری نیس

اره کار و خونه و ماشین داره پسر سالمی هم هست آشنای خیلی نزدیکه ...ولی عقل من دهه هفتاد با یه دهه هشتادی فرق می‌کنه ...دهه هشتاد یا گیر قد و ظاهر و این چیزا هستن به دختر خواهرم میگم پسره خیلی واکه تا حالا با کسی نبوده میگه این ک خیلی بده هیچ تجربه ای ندارع 🫤

اره کار و خونه و ماشین داره پسر سالمی هم هست آشنای خیلی نزدیکه ...ولی عقل من دهه هفتاد با یه دهه هشت ...

از کجا میدونین با کسی نبوده سر به زیر ترین و مذهبی ترین پسرم‌با دختر دیدم اینو‌مطمئن باشین مخصوصا امکان نداره پسری تا 34 سالگی با کسی نبوده باشه 😂

نمیدونم والا ولی میگم یه جورایی باهم بزرگ شدیم فامیل خیلی نزدیکه

خب فامیل باشه شما 24 ساعته با پسر بودی؟ آدم در مورد برادرشم نمیتونه نظر بده

و اینکه شاید دختره با کسی دوسته یا کسی رو دوست داره که رد میکنه اینم در نظر بگیرین