2777
2789
عنوان

دانشگاه شهید بهشتی 😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 88 پست
عزیز من حق بهت میدم اما من انتخاب نکردم که سهمیه داشته باشم حالا که دارم استفاده نکنم؟ آخه مگه من گذ ...

پدرش شما حقش هست که حقوق اینا بهش بدن

ولی حق شما نیس که برای کنکور سهمیه استفاده کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر مدل سهمیه تاثیر داره دوستم پارسال خیلی درس نمیخوند الان داره پرستاری شهید بهشتی میخونه کلا تنها ک ...

عجیبه 🫤آخه من شنیدم تاثیر نداره 

من زیاد اطلاعات ندارم پایه دهمم 

فکر کنم شهید بهشتی فقط برای سهمیه ای ها باشه 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

عزیزم منم قبول دارم که پدر شما توی جنگ زحمت کشیده ولی ربطی به شما نداره ، میتونن بهتون  سهمیه های دیگه بدن نه سهمیه کنکور که یه مشت بچه بی خاصیت و احمق بدون زحمت برن تو دانشگاه و حق منو بقیه رو بخورن 

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
پدرش شما حقش هست که حقوق اینا بهش بدنولی حق شما نیس که برای کنکور سهمیه استفاده کنی

خوب الان حقوق پدر من کو که سهمیه استفاده نکنم؟ 😅

عجیبه 🫤آخه من شنیدم تاثیر نداره من زیاد اطلاعات ندارم پایه دهمم فکر کنم شهید بهشتی فقط برای سهمیه ا ...

اشتباه شنیدی 

۵۰ درصد و حتی بیشتر صندلی دانشگاه های برتر واسه شماهاست خیالت راحت 

عزیزم منم قبول دارم که پدر شما توی جنگ زحمت کشیده ولی ربطی به شما نداره ، میتونن بهتون سهمیه های دی ...

من قسم میخورم که زحمت بکشم به اندازه تک تک شما 

ولی خوب حقوق دیگه بدن به پدرم منم سهمیه استفاده نمیکنم 

کو حقوق دیگه؟ 

حداقل دیگه سهمیه دارید سرتونو بندازید پایین استفاده کنید برا دیگران نرید بالا منبر که وای تاثیر نداره و حقمونه و .....

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
اشتباه شنیدی ۵۰ درصد و حتی بیشتر صندلی دانشگاه های برتر واسه شماهاست خیالت راحت

من آدم بشدت عذاب وجدانی هستم 

اصلا دلم راضی نیست اما مصمم حتما باید سال اول شهید بهشتی بیارم کاش بتونم با رتبه خودم بیارم که سهمیه مهم نباشه

من قسم میخورم که زحمت بکشم به اندازه تک تک شما ولی خوب حقوق دیگه بدن به پدرم منم سهمیه استفاده نمیکن ...

خب دارم‌میگم کلا سهمیه از ریشه اشکال داره و بهتره شماهم اینو بپذیری و دلیل نیاری 

الان داری رسما میگی بابای من درقبال یچیزی رفته جنگ پس باید منفعتی برسه بهمون!!!پس جبهه رفتن پدرتو زی ...

بقران فامیل داشتیم اصلا جبهه نرفتن با پارتی اینا خودشونو جانباز کردن الانم بچه هاشون پرستار و دکتر کارمندن

عزیز من حق بهت میدم اما من انتخاب نکردم که سهمیه داشته باشم حالا که دارم استفاده نکنم؟ آخه مگه من گذ ...

عریزم تلاشای پدر شما میتونه با کمکهای مالی و کتابا و کلاسای رایگان جبران بشه نه اینکه لقمه رو جویده بذارن دهنتون 

اثر این کار الان مشخص نمیشه چهار روز دیگه که یه مشت بی سواد که فقط به خاطر سهمیه اومدن بالا اون موقع اثرش مشخص میشه به خصوص توی رشته های پزشکی و پیرا که با جون مردم سر و کار دارن 

حداقل دیگه سهمیه دارید سرتونو بندازید پایین استفاده کنید برا دیگران نرید بالا منبر که وای تاثیر ندار ...

دقیقاا 

هم میخورن هم طلبکارن 

حالا باباش مجرد بودنی رفته جنگا هیچ نمیدونسته سلول تخمک این پیش کیه 

❤️‍🩹