2777
2789
عنوان

دانشگاه شهید بهشتی 😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 88 پست
دقیقاا هم میخورن هم طلبکارن حالا باباش مجرد بودنی رفته جنگا هیچ نمیدونسته سلول تخمک این پیش کیه

وای دقیقاا

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقران فامیل داشتیم اصلا جبهه نرفتن با پارتی اینا خودشونو جانباز کردن الانم بچه هاشون پرستار و دکتر ک ...

از اونا زیادن 

دوست خود من سهمیه ایه ، بدبخت استفادم نکرد سر همون دوسالم پشت موند تا قبول شه 

همیشم میگه بابام اسم سهمیه رو اوردنی با عصبانیت میگه ینی من با اونی که تو جبهه خودزنی میکرد تا برگرده خونه و اخر از اون خود زنی پول بگیره یکیم؟؟

❤️‍🩹

شهید بهشتی واسه انسانی اصلا خوب نیست 

بزرگترین و بهترین دانشگاه علوم انسانی ایران علامه طباطباییه

من خودم واسه ارشد و دکتری اصلا تو انتخاب رشته هام بهشتی رو نیوردم چون سطحش واسه انسانی پایینه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
به حرفای اینستا گوش نکنید که میگن این و اون همش دنبال ویو هستن سهمیه اونقدر هم کمک نمیکنه مخصوصا ۵ د ...

عزیزم تنها کسی که میگه سهمیه اثر نداره، کسیه که سهمیه داره

اگر اثر نداره استفاده نکن پس، چرا اسم خودت رو باید خراب کنی

بیین کنکوری نیستی که بفهمی از صبح تا شب زحمت بکشی و  دوستت هر روز تو پارتی و پسر بازی باشه تهشم از تو بهتر رتبه بیاره یعنی چی  پس لطفا اگر سهمیه هم داری استفاده تو بکن نوش جون ولی دیگه این حرفارو نزن که وای با زحمت خودم میخوام برم و ... تو چه بخوای چه نخوای پشت قبولی ای که میاری نفرین بقیه هست و تو به اندازه هم دانشگاهی های دیگت برای اون رشته زحمت نکشیدی پس برای تو و امثال تو کلمه ای به اسم زحمت خودم وجود نداره و این موضوعو فراموش کن 

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
الان داری رسما میگی بابای من درقبال یچیزی رفته جنگ پس باید منفعتی برسه بهمون!!!پس جبهه رفتن پدرتو زی ...

نه من اینو نگفتم 

وقتی میگه حقوق دیگه بدن براتون 

که این لطف جبران بشه و فلان میگم اون حقوقی که میگی کجاست والا نه من و نه پدر من نه حقوق  میخاد نه سهمیه 

خودشون گذشتن ما چکارییم خیلی ناراضی هستین من استفاده نمیکنم ولی متاسفانه این به همینجا تموم نمیشه یکی دیگه استفاده میکنه

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

میتونم استفاده نکنم!

خب اون دیگه بستگی به خودت داره میخوای استفاده کن میخوای نکن ولی ترو خدا نیا بگو تاثیر نداره و ... هنوز تو فضای کنکور نیستی این چیزارو درک نمیکنی

نه من اینو نگفتم وقتی میگه حقوق دیگه بدن براتون که این لطف جبران بشه و فلان میگم اون حقوقی که میگی ک ...

منم میگم سهمیه و این چیزا ارزش اون دفاع رو پایین میاره 

انگار رسما میگن پول میدیم درعوض جون بدین تو جنگا 

باعثم شده کسی دیگه به خانواده رزمنده و شهید ارزشی نمیذاره 

مگرنه اونی که اونزمان رفت جبهه که خبر نداشت بعدش به بچش سهمیه میدن

❤️‍🩹

خب اون دیگه بستگی به خودت داره میخوای استفاده کن میخوای نکن ولی ترو خدا نیا بگو تاثیر نداره و ... هن ...

استفاده نمیکنم 

پس منم فرقی با شما ندارم

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸