2777
2789
عنوان

خرجی زن عقد کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 51 پست

خرجی خاصی نداشتم

یه رفت و امد و تحصیل بود که مثل قبل مادرم میداد

مگه تا وقتی عقد نکرده بودم لنگ میموندم؟

مادرشوهرمم یه شعاری ااشت اینکه هرکی نونت میده دستورت میده😂

برای همین توی عقد خبلی راحت بودم همه جا میرفتم احازه نمیگرفتم از شوهرم همینم باعث شد بعد ازدواج هم شوهرم اصلا انتظار و توقع اجازه گرفتن نداشت

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت واقعا اوم درستی نیست کاش تجدید نظر میکردی وقتی در ابن حد گدا و بیعرضست .... ما شبی ک اومدن خاستگاری و جواب بله رو دادیم فردا صبحش دیدم یکی در میزنه رفتم درو باز کردم شوهرم ۱۵۰ هزار تومن پول داد دستم و فوری رفت گفت برا خرجیت ..‌ سال ۹۰ طلا گرمی ۳۹ هزار تومن بود .. اون وقت ۱۵۰ تومن اورد داد ب منو رفت ..‌ یعنی فک همه افتاده بود از کارش و غیرت و مردونگیش

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
نمیده بهم میگه بیا تمکین کن تا بدم

اون سر لج افتاده احتمالا....سرهمین نداشتن رابطه

اخلاقهای دیگه اش چطوره؟

برای بقیه وجاهای دیگه خرج میکنه یا خسیسه؟

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

چه رلطی دارهلذت دونفر میبرنهم زن و هم مردپس چون مرد حال میده ب زنازش خرجی بخواد؟

خرجی دادن کلا وظیفه مرد هست.

چه عقد چه عروسی

حالا دختر بره با پول باباش لباس خشکل بخره آرایشگاه بره لوازم آرایش بخره تا شوهرش ببینه و کیف کنه؟

والا مردا که حسابی از پدرزن میگیرن.جهیزیه و سیسمونی و جشن عقد(البته بعضی شهرها رسمشون فرق میکنه)

بعد شازده پسر چی؟

خیلی لطف کنه یک سرویس طلا و یک جشن عروسی.

خیلیاشون خونه هم ندارن.

دیگه هرشب کنار خانمش که با جیب پدرزن خشکل کرده کیف کنه آقا هم پولاش پس انداز کنه باد نبره؟

قبول دارم جفتشون ح ا ل میکنند اما قرار نیست با جیب پدرزن باشه.

مرد خودش باید با عشق خرج زنش کنه.

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه  خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

اره میخوام جدا شم حالا میگم براتون کاش فقط همین بود مشکلش😔

اگر اینجور که میگی باشه 

عمر و جونی خودتو پای همچین ادمی نذار 

باهاش رابطه هم نداشته باش

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

کادو و اینا میخره؟بیرون خرج میکنه؟ واسه کافه و رستوران؟

نه فقط دو بار برام یه شاخه گل آورد همون اولا 

میگه پول طلا هم ندارم بخرم برات 

دستم خالیه 

حتی حلقه که من پسندیدم ۳۵ م بود گفت فکرشو از سرت بیرون کن رفت یه حلقه ۲۰ م به انتخاب خودش برام گرفت اولاش که می‌گفت نخریم یا بدلی بگیریم برا عروسی بخریم طلا 

نه فقط دو بار برام یه شاخه گل آورد همون اولا میگه پول طلا هم ندارم بخرم برات دستم خالیه حتی حلقه که ...

طلاق بهترین گزینه هست 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

چقدر مردا بی مسئولیت شدنو چقدر زشته اینجوری به روت میارهشرعی و قانونی پای همسر شماسبه این حرفای الکی ...

بآور کن ۱۰۰ تومن پول اصلاح صورتم رو نداد ببین چی نوشت پیام 

اینارو نوشت 

سلام سارای عزیزم 💎

این کار واقعا حس بدی بهم میده و خیلی ناراحتم می کنه .

اصلا بحث پولش نیست ، پول دو تا آبمیوه است اما احساس بدی نسبت به این کار دارم .

جدای از رسم و رسومات ، من اعتقادات خاص خودم رو دارم .

این بار استثنائا شماره کارت رو بفرست جا به جا کنم .

اصلاح و آرایش رو نمی گم .

با اون مشکلی ندارم .

خیلی هم خوبه .

این بحثی که الان گفتی کارت به کارت کنم .

اون رو حس بدی بهش دارم .

دلایل خاص خودم رو دارم .

منظورم اینه که تا وقتی نامزد هستیم دوست ندارم و حس خوبی نمی گیرم در این موارد هزینه کنم .

می دونم کاملا .

به نظرم خواستی از خانوادت در مورد این موضوع پول بگیری ، نیاز نیست دقیق بگی برای چه کاری میخوای .

بگو برای یه موضوع شخصی .

اون سر لج افتاده احتمالا....سرهمین نداشتن رابطهاخلاقهای دیگه اش چطوره؟برای بقیه وجاهای دیگه خرج میکن ...

کلا خرج کن نیست 

دفعه اولم اومدن خواستگاریم دست خالی اومد 

یه بارم رفتیم خونه دوستش دست خالی رفت دفعه اول خجالت کشیدم 

یه بار منو برد رستوران فیش شو با خودش برد فقط همون یه بار بود همین بقیه موقه ها بهم میگفت یه چیزی درست کن بیار بریم گردش من غذا می‌بردم 

یه بارم رفتیم کله پاچه ای بهم گفت تو که رژیمی فقط آب شو بخور