2777
2789
عنوان

خرجی زن عقد کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 51 پست
کلا خرج کن نیست دفعه اولم اومدن خواستگاریم دست خالی اومد یه بارم رفتیم خونه دوستش دست خالی رفت دفعه ...

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

اون باهات رابطه هم داشته باشه بازم همینه 

من باشم هنوز توعقدم تکلیفمو باهاش روشن می کنم 

اون گفت آبشوبخور توهم آبشوخوردی؟ 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺اون باهات رابطه هم داشته باشه بازم همینه من باشم هنوز توعقدم تکلیفمو باهاش روشن می کنم ...

گفتم من دلم پاچه هم میخواد یه دونه پاچه برام بگیر بعدش گرفت گفت برا خودت گفتم گفتم کمکت کنم رژیمت رعایت بشه

کلا خرج کن نیست دفعه اولم اومدن خواستگاریم دست خالی اومد یه بارم رفتیم خونه دوستش دست خالی رفت دفعه ...

چرا همون شب خاستگاری ننداختیش

بیرون از خونه این عوضی که از همون

اولشم خسیس بوده .آب کله پاچه رو

میریختی تو صورتش و بلندمیشدی

میومدی

💞خدایاشکرت💞
🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺اون باهات رابطه هم داشته باشه بازم همینه من باشم هنوز توعقدم تکلیفمو باهاش روشن می کنم ...

کاش فقط اینا بود😔

میگه تو خیلی تنبلی 

چرا دستشویی خونه مامانم رو اومدی هفته ای یه بار استفاده کردی نشستی یا خونه شونو جارو نزدی هفته ای یکی دو بار اینجا بودی 

من زن زرنگ میخوام ن تنبل

حالا وضعیت مالیش چطوره 

برای مادرپدروخواهربرادرهاش چی اونجاهم هزینه نمیکنه؟

کاش فقط اینا بود😔میگه تو خیلی تنبلی چرا دستشویی خونه مامانم رو اومدی هفته ای یه بار استفاده کردی نش ...

اصلا به حرفش گوش نکن اینجور مواقع توهم با خنده بگو خوب عزیزم منم شوهر خسیس نمیخوام 

با شوخی بگو ناراحتی ازاین به بعد شما بیاخونه ی مامان من نمیخوادهم اومدی مهمونی بری سرویس بشوری خدای ناکرده مهمونی 

حالا وضعیت مالیش چطوره برای مادرپدروخواهربرادرهاش چی اونجاهم هزینه نمیکنه؟

بد نیست 

برچی ۲۵ داره حداقل 

معلمه مغازه ا شریکه با یکی 

یه ماشین ۲۰۷ داره صفره زده به نام مامانش از اول که زنش بعدا نتونه جای مهریه توقیف کنه 

حس میکنم خیلی مرد سالار 

چون گفت زندگی که زن سالار باشه محکوم به شکسته بچه هاش بزهکار میشن

چرا همون شب خاستگاری ننداختیشبیرون از خونه این عوضی که از هموناولشم خسیس بوده .آب کله پاچه رومیریختی ...

چون هم روانشناس بود و هم معلم رسمی 

اصلا فک نمیکردم اینطوری باشه

گفتم من دلم پاچه هم میخواد یه دونه پاچه برام بگیر بعدش گرفت گفت برا خودت گفتم گفتم کمکت کنم رژیمت رع ...

غلط کرد که هدفش کمک بوده استجور مردها راباید اصلا مراعاتشونو نکنی 

اونقدر مدام بگی پول لزن فلان بخر فلان کن 

تا درست شون کنی 

ده باربگه نه دفعه ی یازدهم میگه اره 

زندگی با مردخسیس خیلی سخته

چون هم روانشناس بود و هم معلم رسمی اصلا فک نمیکردم اینطوری باشه

باشغلش ازدواج مردی که اونم ازدرآمدش بهت هیچی نمی رسه 

مدرک روان شناسی داشته وگرنه مشاور نبوده🙃

بد نیست برچی ۲۵ داره حداقل معلمه مغازه ا شریکه با یکی یه ماشین ۲۰۷ داره صفره زده به نام مامانش از او ...

توصحبتهات یکباربگو دوستم همسرش خونه شون به اسم پدرش بوده فوت کرده حالا مالش بین خواهر برادرها ومادرش تقسیم میشه به بچه هاش چیزی نرسیده.....طفلیا

تا بفهمه این کارش چه عواقبی داره

مردسالارنیست گداست مرسالاری باخساست فرق داره