2777
2789
عنوان

ب نطرتون خیلی زشته حمومم کثیفه

| مشاهده متن کامل بحث + 3201 بازدید | 150 پست
خخخخخ خوب میگم تنبلها تنبلللللللل. یه جوهر نمک بندازه بعدش بره تمیز بشورش ده دقیقه وقت نمیخاد

دقیقا 

مگه میشه بچه دم ب دقیقه گریه و زاری کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! 

اصلا چنین چیزی امکان نداره بچه ی ۹ ماهه با اسباب بازی و تلویزیون و روروئک سرگرم میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مشکل اینا نیست مثلآ الان هال و اشپزخونه و اتاق خواب تمیزن ی کم ریخت و پاش هست اما تمیزه با ی جم ...

نظافت سرویس بهداشتی و حمام رو بده به شوهرت

جمعه ها که دیگه باید بیکار باشه

تایمی هم نمیگیره ازش 

وظایف رو تقسیم کنید 

جمعه ها یه تایمی یکیتون با بچه باشه و یه قسمت هایی از خونه رو مرتب کنه و گردگیری و جارو کنه یه تایمی یکی دیگه

اینجوریم کارا روی هم نمیمونه

بدون کمک همسرت واقعا نمیتونی به همه چی برسی!

به صبح می‌رسد این روزگار دائم شب✨🩵
ما ک میخندیم تو هم بخند🤣 از صب همینطوری مشغول کارهای خونخ میشیم با هم

ماشالله💓

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ن بابا ی ذری

قربونت برم خدا قوتت بده عزیزدلم 

قابل درک هست بچه داری خیلی سخته ...

اما سعی کن وقتی خوابه در طول هفته ۲تا۳ بار تمیز کاری کنی

وقتی در هفته تمیز کاری کنی دیگه کثیفی و آلودگی تلنبار نمیشن رو هم که زمان زیادی ازت بگیره 

ولی الآن که بخوای تمیز کنی باید خیلی وقت بذاری 

ولی دیگه بعدش ۱۰دقیقه ای زود تمیز میکنی 

و اونوقت خونه ت همیشه تمیزه و بوی گل میده 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

استارتر بچت احتمالا خیلی وابسته اس 

توی روروئک میمونه؟بذارش توی روروئک ببر دم حمام شوینده ی قوی هم نزن چون بچه هست با تاید یکم موقتی تمیز کن 

از این به بعد هم با شوهرت شرط کن یا کمکی برات بگیره یا خودش کمکت کنه 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
میخای شما دو تا یه تاپیک جداگانه بزنید اونجا دل و قلوه بدید

@شیداااا1380‍ 

بیا اینو ببین دختر 🤣

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

میخای شما دو تا یه تاپیک جداگانه بزنید اونجا دل و قلوه بدید

ربطش؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

🤣🤣🤣🤣پشماااام ریخت

مردم چه فضول شدن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣