2777
2789
عنوان

ب نطرتون خیلی زشته حمومم کثیفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2952 بازدید | 150 پست
صدا بزنه خوبه. همین که نچسپه راضیم

صدا میزنه بعدش می چسبه دیگه 😂 توجه تمام مدت میخوان واقعا نمیدونم شاید به خاطر اینکه بچه همبازی دورشون کم هست، ما خودمون تمام مدت با بچه های فامیل کنار هم بودیم و سرگرم میشدیم، فکر نمیکنم اینقدر از پدر و مادرا توجه و انرژی میگرفتیم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار مزاحمش شدیم یا تو تاپیک اونیم

دقیقا

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

حسود ب تو چه

ربطی به حسودی نداره 

انگار اینجا پی وی شما دو نفر شده 

بنده خدا اومده راهکار خواسته 

نه اینکه بقیه بیان تعریف کدبانویی خودشون رو کنن

شما کدبانو شما عالی افرین بهتون 

ولی شورش نکنید داخل تاپیک یکی دیگه 

ربطی به حسودی نداره انگار اینجا پی وی شما دو نفر شده بنده خدا اومده راهکار خواسته نه اینکه بقیه بیان ...

هر سه کاربری یک نفره. خودشم یه جا سوتی داده گفته استارتر فلان حرف رو به من زده در حالی که مخاطبش اکانت دیگه بوده. واقعا انگار اختلالات روانی تو جامعه بیداد میکنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اصلا فاز اینایی که به فرچه و مایع جرمگیرشون مینازن رو نمیفهمم...آدم به شغل بی جیره مواجبش مینازه؟😑م ...

اینقدری که یه خانم به تمیزی حمام اهمیت میده اگه به طرز صحبت کردن و اینکه کجا چی بگه و چه چیزی به زبون بیاره و کلا حرف طرف رو بفهمه و روی درک و شعورش کار میکرد هم برای خودش خوب میشد و هم بقیه رو آزار نمیداد حیف که فرچه و جرمگیر نماد زن عاقل و زرنگه 😓🤦🏻‍♀️  .

کاربر سه سال پیش 😒
هر سه کاربری یک نفره. خودشم یه جا سوتی داده گفته استارتر فلان حرف رو به من زده در حالی که مخاطبش اکا ...

حالم بد شد تو این تاپیک بشر اینهمه کم لول 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️؟!!!؟

کاربر سه سال پیش 😒
صدا میزنه بعدش می چسبه دیگه 😂 توجه تمام مدت میخوان واقعا نمیدونم شاید به خاطر اینکه بچه همبازی دورش ...

آره قدیم اینجوری نبود. فامیل و همسایه‌ها دور هم زندگی میکردن و بعدتر بزرگه کوچیکه رو نگه میداشت. نگهم نمیداشتن مهم نبود میگفتن بذار گریه کنه. من فکر کنم باید یه آغوشی خوب بخرم کلا به خودم وصلش کنم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تمیزی خوبه ولی فهم اینکه بفهنی یکی چی میگه از اون بهتره متوجه میشید میگم انقدر گاهی دستشوویمو نگه می ...

عزیزم اینجوری به خودت آسیب میزنی پس فردا نتونستی دسشوییت رو نگه داری چیکار میکنی؟

اون شوهرت چیکارست پس؟ چرا ازش نمیخای کمکت کنه تو بچه داری شما مادر اون بچه این اونم پدرش 

جالبه ک انقدر چرت و پرت گفتن نمیدونن ک بچه من با صدای ابم بیدار میشه اگه از کنارش بلند شم فوری چشماش ...

من درکت می کنم منم بچه ی تقریبا هشت ماهه دارم یک حمام درست وحسابی نمی تونم برم چه برسه به تمیز کاری و....

بعدهم تا بچه می خوابه ظرف بشور ناهار شام درست کن به درس ومشق بچه های بزرگتربرسم ریخت وپاشهاشونو جمع کنم 

من خیلی نمی تونم به سرویس وتمیزکاریش برسم چیزی که هست همسرم بیشتر مواقع میشوره 

منم گاهی که بچه خوابه می بینم دیگه خیلی کثیفه و همسرم نتونسته بشوره میرم تندتند میشورم میام بیرون ...

اما درکل گاهی پاهام چنان دردمیگیره حس می کنم حتی توان راه رفتن ندارم نه خونه ی منم برق نمی زنه بااینکه بچه ی من ارومه اما بچه ایه که پیش هیچکس به جز خودمون نمی مونه یعنی اینطور نیست پیش خواهرم بمونه من برم کارهاموبکنم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶