2777
2789
عنوان

ب نطرتون خیلی زشته حمومم کثیفه

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 150 پست
جالبه همه ریختن رو اسی! هیچکس ندید که میگه شوهرم بچه رو ده دقیقه هم نگه نمیداره... وقتی بچه بخوابه ک ...

جالبه ک انقدر چرت و پرت گفتن نمیدونن ک بچه من با صدای ابم بیدار میشه اگه از کنارش بلند شم فوری چشماشو باز میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا تعجب میکنم از اینکه یک نفر با این خانم ابراز هم دردی نکرده! باشه خانم های گل شما زرنگ! شما خون ...

حالا من نخاستم تمیز کنه ی دیقه نگه داره من خودم تمیز کنم

اصلا فاز اینایی که به فرچه و مایع جرمگیرشون مینازن رو نمیفهمم...آدم به شغل بی جیره مواجبش مینازه؟😑

من همیشه پشت خونه ای که بیش از اندازه میدرخشه فقط یه تن خسته میبینم که تهش هم قرار نیست به خاطرش پاداشی دریافت کنه غیر از به به و چه چه چهار تا آدم دور و‌ برشون. مثل این میمونه که به شوهرت بگی برو کار کن و ته ماه هم رییست فقط برات دست بزنه. بله تمیزی محیط زندگی بسیار مهمه و توی روحیه واقعا تاثیر داره ولی باید هر دو طرف در قبالش مسئول باشن چون هر دو دارن توی اون محیط زندگی میکنن. اگر فقط یکی بشوره و بسابه و بچه بزرگ کنه و بپزه بذاره جلوی یکی دیگه و طرف هم به روی خودش نیاره خب این چه فرقی با کلفتی داره؟ 

مال ما همون سر دوشو داره اب می پاشه همه جا

اکثرا داره اگر داره شلنگ بخر براش اگر نداره هم با یک تشت دور تا دور حموم آب بگیر وقتی میخوای بیای بیرون 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

واقعا تعجب میکنم از اینکه یک نفر با این خانم ابراز هم دردی نکرده! باشه خانم های گل شما زرنگ! شما خون ...

تا چیزی میشه ربطش ندید به افسردگی بعد زایمان 

بابا یه جرمگیر و فرچه زدن نهایت یه ربع نیم ساعت زمان میبره 

من زنداداشم یه بچه ی خلق داره که همش بهش چسبیده زندگیش عین دسته گله. 

داداشم هم بیشتر شیفته و خونه نیست.

بعضیا بیحالن میذارن تقصیر بچه 

اصلا فاز اینایی که به فرچه و مایع جرمگیرشون مینازن رو نمیفهمم...آدم به شغل بی جیره مواجبش مینازه؟😑م ...

مگه ما گفتیم اینقد تمیز کنه تا خودشو بکشه 

گفتیم تمیز کنه تا از اون لجنی ک میگه دربیاد خودش حالش بهم نمیخورع ک میگه حمومو لجن گرفته

چ چرت و پرتایی میگید 

دقیقا منم مثل شما من زمانی که مستاجر بودم قبل ما صاحب خونه می‌گفت کلی دعا کردم مستاجر تمیز بیاد خونه ...

من خودم یه خونه ارو دادیم مستاجر 

این هرررررموقع میدیدیش آرایش کامل لباس ها شیک 

من همیشه میگفتم ببین خونه اش چقد ترتمیز باشه 

چشت روز بد نبینه اینا رفتن باورت میشه کل حموم جلبک بسته بود و یه چیزهایی مثه کپک رو دیوار 🤐

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

اصلا فاز اینایی که به فرچه و مایع جرمگیرشون مینازن رو نمیفهمم...آدم به شغل بی جیره مواجبش مینازه؟😑م ...

قرار نیس داااااائم بسابی که... هم یه جوری تمیز کنی که کپک نزنی خودت حداقل 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

تا چیزی میشه ربطش ندید به افسردگی بعد زایمان بابا یه جرمگیر و فرچه زدن نهایت یه ربع نیم ساعت زمان می ...

تمیزی خوبه ولی فهم اینکه بفهنی یکی چی میگه از اون بهتره متوجه میشید میگم انقدر گاهی دستشوویمو نگه میدارم دلدرد میگیرم وقتی میرم دستشویی انقدر گریه میکنه ک کبود میشه؟؟؟تا حالاهم خیلی سعی کردم سرگرمش کنم یا هرچی شما راه حل بهتری دارین بفرمایید خانم تمیز

مگه ما گفتیم اینقد تمیز کنه تا خودشو بکشه گفتیم تمیز کنه تا از اون لجنی ک میگه دربیاد خودش حالش بهم ...

چرت و پرت رو شماهایی میگید ک نمیفهمید بچه من اگه خاب باشه و از بغلش بلند شم بیدار میشه و اینو نمیفهمید ک من از شدت نگه داشتن دستشوییم همش دلدرد دارم چون تا میرم از گریه میوفته وسط زمین یا میاد خودشو میندازه رو در دستشویی 

تمیزی خوبه ولی فهم اینکه بفهنی یکی چی میگه از اون بهتره متوجه میشید میگم انقدر گاهی دستشوویمو نگه می ...

من نگفتم تمیزم گفتم بچه نق نقو داری درست اما کمی هم از وقتت بذاری خونتو لجن نمیگیره 

خود دانی

در ضمن تمیزی یعنی فکر سلامت اون بچه هم باشی