بابام اینا حمومش اب گرم نداره گفتم بابا بیا برو خونه من حموم بد الان دیدم لجن از حموم میباره بچمم ۹ ماهشه نمیتونم حتی دستشویی برم چ برسه تمیز کردن حموم
اصلا فاز اینایی که به فرچه و مایع جرمگیرشون مینازن رو نمیفهمم...آدم به شغل بی جیره مواجبش مینازه؟😑
من همیشه پشت خونه ای که بیش از اندازه میدرخشه فقط یه تن خسته میبینم که تهش هم قرار نیست به خاطرش پاداشی دریافت کنه غیر از به به و چه چه چهار تا آدم دور و برشون. مثل این میمونه که به شوهرت بگی برو کار کن و ته ماه هم رییست فقط برات دست بزنه. بله تمیزی محیط زندگی بسیار مهمه و توی روحیه واقعا تاثیر داره ولی باید هر دو طرف در قبالش مسئول باشن چون هر دو دارن توی اون محیط زندگی میکنن. اگر فقط یکی بشوره و بسابه و بچه بزرگ کنه و بپزه بذاره جلوی یکی دیگه و طرف هم به روی خودش نیاره خب این چه فرقی با کلفتی داره؟
اکثرا داره اگر داره شلنگ بخر براش اگر نداره هم با یک تشت دور تا دور حموم آب بگیر وقتی میخوای بیای بیرون
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
مگه ما گفتیم اینقد تمیز کنه تا خودشو بکشه گفتیم تمیز کنه تا از اون لجنی ک میگه دربیاد خودش حالش بهم ...
چرت و پرت رو شماهایی میگید ک نمیفهمید بچه من اگه خاب باشه و از بغلش بلند شم بیدار میشه و اینو نمیفهمید ک من از شدت نگه داشتن دستشوییم همش دلدرد دارم چون تا میرم از گریه میوفته وسط زمین یا میاد خودشو میندازه رو در دستشویی