2777
2789
عنوان

تموم شد همه چیز

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 46 پست
۵ ماهه تموم شده ولی من امید داشتم که مثل سری های قبل بهم برگردیم ولی دیشب آب پاکی رو ریخت رو دستم

می‌دونم چه دردی می‌کشی منم یک ماه و نیمه جداشدم من بعدشم گفتم هیچوقت حلالت نمیکنم نمیبخشمت 

همه چیز درست میشه

دروغه اگر عاشقت بود میخاستت زمین و زمان به هم میدوخت بهانست اون الان راحت میره با ی دختر دیگه نامزد ...

حرفات حقیقته هر چقدرم برای من تلخ باشه ولی حقیقته 

هیچ بعید نیست تو این مدت نامزد نکرده باشه که انقد ردحت از من دل کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ارتباطی که با هم نداریم فقط دیشب با پیام ازش پرسیدم که هنوز احساسی بهم داره یا نه که گفت همه چیز ...

اشتباه میکنی بهش پیام میدی میدونه هنوز دنبالشی ....

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

می‌دونم چه دردی می‌کشی منم یک ماه و نیمه جداشدم من بعدشم گفتم هیچوقت حلالت نمیکنم نمیبخشمت

الهی عزیزم

ما دخترا چقد گناه داریم 

امیدوارم خدا جوری برامون جبران کنه که حتی یک لحظه هم فکرمون سمتشون نره

اشتباه میکنی بهش پیام میدی میدونه هنوز دنبالشی ....

خب میخواستم بهم برگردیم

هر سری که کارمون بهم میخورد من میرفتم سمتش و بعدش خیلی با هم خوب میشدیم گفتم اینسریم درست میشه

ولی اون دیگه تصمیمشو گرفته

الهی عزیزمما دخترا چقد گناه داریم امیدوارم خدا جوری برامون جبران کنه که حتی یک لحظه هم فکرمون سمتشون ...

امیدوارم خیلی سخت میگذره قطعا کارما جوابشونو میده

همه چیز درست میشه

خب میخواستم بهم برگردیمهر سری که کارمون بهم میخورد من میرفتم سمتش و بعدش خیلی با هم خوب میشدیم گفتم ...

مرد ها از زن قوی خوششون میاد تو چون میری دنبالش تو رو ضعیف میبینه ازت زده میشه 

اگه سیاست داشتی الان اون التماس تو می‌کرد 

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

امیدوارم خیلی سخت میگذره قطعا کارما جوابشونو میده

آره خیلی خیلی سخته

ولی من قبلا هم تجربه یه شکست این مدلی داشتم 

باور کن بعدش انقد حالت خوب میشه و چنان دوباره عاشق میشی،اون آدم رو یادت میاد و انگار داری در مورد یه رهگذر حرف میزنی جنان برات راحته و هییچ حسی مطلقا بهش نخواهی داشت 

و جالبه تجربیات بعدی همیشه با چند لول اختلاف از اولیه بهترن

خب میخواستم بهم برگردیمهر سری که کارمون بهم میخورد من میرفتم سمتش و بعدش خیلی با هم خوب میشدیم گفتم ...

عزیزم یه ذکری بهت یاد میدم کلا روزی ۱۰ دقیقه وقت میبره بشین رو به قبله بگو آخرش از خدا بخواه به دلش بندازه برگرده 

شک نکن درست میشه کارت 

فقط برگشت با سیاست عمل کن 

ذکر= صراط علی مستقیم صراط مالک یوم دین الهم ایاک نعبد و ایاک نستعین

مرد ها از زن قوی خوششون میاد تو چون میری دنبالش تو رو ضعیف میبینه ازت زده میشه اگه سیاست داشتی الان ...

میایی خصوصی یه چیزایی رو بهت بگم؟

چون اینجا میمونن اگه اینجا بگم ولی اگه وقت و حوصلشو داری خالی از لطف نیست

عزیزم یه ذکری بهت یاد میدم کلا روزی ۱۰ دقیقه وقت میبره بشین رو به قبله بگو آخرش از خدا بخواه به دلش ...

راستش میخوام رهاش کنم 

نمیخوام دوباره الکی خودمو امیدوار نگه دارم و گیر بکنم تو این بازه زمانی

میخوام راه رو برای نعمت های خداوند باز کنم

عزیزم یه ذکری بهت یاد میدم کلا روزی ۱۰ دقیقه وقت میبره بشین رو به قبله بگو آخرش از خدا بخواه به دلش ...

شب قبل اینکه بهم بگه همه چی تموم شد ینی دوشب پیش خواب دیدم آشپرخونمون سقفش نیست فرو نریخته بود ها ولی سقفش نبود  انگار باد با خودش برده بودش،و بارون شدیدی داشت میومد ولی نه جوری که چیزی رو خراب کنه ،با فرداش پسره آب پاکی ریخت رو دستم و گفت همه چیز تموم شده و تعبیر همون سقف بود که خراب شده بود

امشب خواب دیدم خیلی حالم خوب بود و خوشحال بودم و خندان با یکی که انگار میشناختمش اسمش فرید بود خیلی یهویی وارد زندگیم شد و با هم خوشبخت بودیم جوابمو از خدا گرفتم راهنمای مسیرم شد

میایی خصوصی یه چیزایی رو بهت بگم؟چون اینجا میمونن اگه اینجا بگم ولی اگه وقت و حوصلشو داری خالی از لط ...

اره عزیزم حتما

راستش میخوام رهاش کنم نمیخوام دوباره الکی خودمو امیدوار نگه دارم و گیر بکنم تو این بازه زمانیمیخوام ...

خیلی هم عالی

حرفات حقیقته هر چقدرم برای من تلخ باشه ولی حقیقته هیچ بعید نیست تو این مدت نامزد نکرده باشه که انقد ...

امیدوارم نبخشیش تاوانشو بده که با احساساتت بازی کرد نفرینش کن