2777
2789
عنوان

بخام از یه سپاهی شکایت کنم باید کجا برم یا چه شماره ای زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 58 پست

تو فامیل سپاهی داریم

اتفاقا شغلشون جوریه که میگن تو محیط هایی که شما رو نمیشناسن به هیچ عنوان شغلتونو عنوان نکنید بگید کارمندم....

شاید ایشون تو بخش خدماتی سپاه بوده که براحتی شغلشو عنوان کرده🫠🥴

من معلمم نصف پدر مادرا شغلشون را دروغ می گند خیالت تخت

برام مهم نیست بره هم برام اهمییت نداره فقط میخام سپاه شکایت کنم اگر شماره ای هست زنگ‌بزنم سپاه گزارشش را بدم

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته فشار کلاس خودم جدا بود این هم اومد روش واقعا نمیخام تو این زمینه کوتاه بیام میخام آدمش کنم ...

فکر نکنم متاسفانه بتونی کاری کنی اگر صدای ضبط شده اش داشتی چرا 

ولی اگه واقعا سپاهی باشه برای خودت دردسر درست نکن دشمن تراشی نکن

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

تو فامیل سپاهی داریماتفاقا شغلشون جوریه که میگن تو محیط هایی که شما رو نمیشناسن به هیچ عنوان شغلتونو ...

قیقا میدونم مدرکش از دیپلم هم کمتر بود

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

کاری نمیتونه بکنه.

بذار بره شکایت کنه.

شما هم مدرکی نداری. چی میخوای بگی؟

ولی خب یه شماره دارن برا شکایت مردمی فکر کنم.

صبر از شوهرم بپرسم . ببینم چنده شمارش

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

فکر نکنم متاسفانه بتونی کاری کنی اگر صدای ضبط شده اش داشتی چرا ولی اگه واقعا سپاهی باشه برای خودت در ...

همکارام شاهدن

خیلی طلبکارانه بهم حمله ور شدن شنیدم به بعضی والدین همون کلاس گفتن میرم اداره تا ایشون را از اموزش و ...

فعلا مدرک جمع کن ، حرکت اضافه کرد بزن تو صورتش ، فکر کرده سپاهی هستش هر غلطی خواست می تونه انجام بده

خیلی طلبکارانه بهم حمله ور شدن شنیدم به بعضی والدین همون کلاس گفتن میرم اداره تا ایشون را از اموزش و ...

عزیزم بچه ای مگه باورت شده؟ اصلا کار اشتباهی هم میکردی اخراج به این آسونیا نیست که. بره اداره بهش میخندن راهیش میکنن

شاید بره دروغ بگه تو اداره چند تا کار بد بزاره رو شما. که بازم صداتون میکنن متوجه میشن کار شما نبود بیخیال میشن. 

ولش کن شما فکرم نکن راجبش

کاری نمیتونه بکنه.بذار بره شکایت کنه.شما هم مدرکی نداری. چی میخوای بگی؟ولی خب یه شماره دارن برا شکای ...

البته مدرسه هم دوربین داره

تو فامیل سپاهی داریماتفاقا شغلشون جوریه که میگن تو محیط هایی که شما رو نمیشناسن به هیچ عنوان شغلتونو ...

بله پسر عموی من اطلاعاتی سپاه هست از اون رده بالاها که میرن پیش سردارها و.... یه مغازه عطاری  باز کرده هرکس میپرسه از بچش بابات چکاره اس میگه مغازه عطاری داره 

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....