2777
2789
پس درنتیجه باید سلیطه بوداز مظلوما سواستفاده میکنن

مردا قدر این زنهارم بیشتر میدونن، تا زنهایی که مظلومن و کوتاه میان و درک میکنن و ...

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیطه یا مظلوم؟ اینم بگید

سلیطه خیلی شوره نرمالترش میشه زرنگ و زبل و این چیزا

بنظرم مردایی که خودخواه یا لوس یا منم منم گویان هستن و یا ژن و روش زندگیشون داشتن زن تو سری خور و مطیع هستش قطعا مظلوم میپسندن،ولی مردایی که دنبال ساختن زندگی و دموکراسی و ارتقای خونواده هستن قطعا زن زرنگ که تو بخشی از زندگی که وظیفه اوناست بتونن گلیم خودشونو زندگیشونو از آب بیرون بکشن، 

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

پس درنتیجه باید سلیطه بوداز مظلوما سواستفاده میکنن

بستگی به اون مرد داره وگرنه اگه آدم گندی باشه از همون سلیطه هم سوی استفاده میکنه هیچکس شبیه همدیگه نیس

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

تاریخ ثابت کرده مردا برعکس اون چیزی که میگن، اتفاقا عاشق زنهای سلیطه و دریده میشن اکثرا...

خب ما بعد یه عمر مظلوم بودن چطور سلیطه بشیم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بستگی به اون مرد داره وگرنه اگه آدم گندی باشه از همون سلیطه هم سوی استفاده میکنه هیچکس شبیه همدیگه ن ...

سلیطه به کسی اجازه نمیده که ازش سو استفاده کنن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

پس کلا همگی جذب آدمای باحال میشیم چه زن چه مرد

آره بابا 

من متأسفانه بیماری دوقطبی دارم 

نمیتونم کنترل کنم

مواقعی ک سرخوشم 

همه اینقدر دوسم دارن و همه رو دوست دارم 

ولی بدبختی گاهی اوقات که دپرسم خیلی بده

مردا قدر این زنهارم بیشتر میدونن، تا زنهایی که مظلومن و کوتاه میان و درک میکنن و ...

دقیقا دلم خونه

ینی چی تو فاز غمگین نباشه ینی غمشو پنهون کنه؟

نه غمش رو از بین ببره

و نشینه با اهنگ غمگین خودشو عذاب بده

همش گریه کنه مثل ضعیف های دل باخته

بجای غصه خوردن  فکرای مثبت کنه و کارهای مثبت انجام بده

حتی اگه بدترین زندگی رو داشته باشه نیمه پر لیوان رو ببینه

شاید فیلم دونگی رو دیده باشین

بدبخت ترین دختر دنیا  بی کس ترین بود.... 

ولی انقد قوی و شاد جلوه میداد تهش امپراطور هم عاشق و شیفته رفتارش شد

▂▃▅▇█▒░🗿هکتار ░▒█▇▅▃▂

خب ما بعد یه عمر مظلوم بودن چطور سلیطه بشیم

هیچی دیگه، سلیطه بودن باید از اول تو وجود آدم باشه و از همون اول زندگی مرد اینو ببینه و بفهمه تا حساب کار دستش بیاد. اینکه ده سال مظلوم باشی بعد بفهمی اشتباه کردی و بخوای سلطه بازی دربیاری، معمولا جواب نمیده.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟