2777
2789
من بیشتر تو خونه هستم خب.کارم شیفتیه

پس چرا میگید وظیفه مرد همینه که بره سرکار

آرزو به دلم موند خودم دنبال کارا نباشم و دلم به همسرم گرم باشه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نصف عمرم رفت بداریم هم شدم ...اکثر دخترا پسر خوشکل می‌پسندند نه مثل من

چه ربطی داره

مهم ذاته

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

سوال منم هست 😂😂😂

توروخدا یه تاپیک دیگه بزن راهکار بدن بهمون😂

هیچی دیگه، سلیطه بودن باید از اول تو وجود آدم باشه و از همون اول زندگی مرد اینو ببینه و بفهمه تا حسا ...

دقیقا کسی قبول نمیکنه سلیطه هستی

پس چرا میگید وظیفه مرد همینه که بره سرکارآرزو به دلم موند خودم دنبال کارا نباشم و دلم به همسرم گرم ب ...

خب من دیدم اون شرایط رو.بنظرم خوب نمیاد.اما وقتی اون مرد بیچاره تا دیروقت سرکار هستش.خب نمیرسه دیگه

دخترا دنبال ذات نیسن یا پول یا خوشکل بودن پسر

دخترای الان بله متاسفانه 

ولی یکی همسن و سال شما خیر

خب من دیدم اون شرایط رو.بنظرم خوب نمیاد.اما وقتی اون مرد بیچاره تا دیروقت سرکار هستش.خب نمیرسه دیگه

خب ماهم تو خونه کلی زحمت میکشیم دلیل نمیشه مسئولیت هامون رو انجام ندیم

بعضی آقایون تنبل هستن

سلیطه به کسی اجازه نمیده که ازش سو استفاده کنن

ففففففعک نکنم آبجی اونی که بخواد سوی استفاده کنه ی جوری کارشو میکنه و طرف خودشم نفهمه چه بلای سرش آورد فقط خدا کنه گیر آدم درست و حسابی بیوفتی وگرنه هیچ احتیاجی به سلیطه بودن نیس 

بخوام بطور کلی بگم بیشتر پسرا از دختره سلیطه بدشون میاد چون فکر میکنن اینا ضعیف هستن که با جیغ جیغ کردن میخوان به خواسته هاشون برسن و حس دختر بودن و به بلوغ نرسیدن رو انتقال میدن ولی ما پسرا عاشق دختر هایی هستیم که حس خانوم بودن رو انتقال بدن

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

همشون همینن هیچ فرقی ندارن

نه شما زیادی بدبین هستی

سمت کسی برو که شرایطش مثل شماس

ففففففعک نکنم آبجی اونی که بخواد سوی استفاده کنه ی جوری کارشو میکنه و طرف خودشم نفهمه چه بلای سرش آو ...

عاشق همچین دخترایی هستین ولی میرین سمت سلیطه ها