2777
2789
ازش میترسن و دیگه حریفش نمیشن

پس درنتیجه باید سلیطه بود

از مظلوما سواستفاده میکنن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا یه دختر محجبه رو دیشب دیدم 

چنان انرژیش بالا بود به جوری صحبت می‌کرد که شیفته ش شدم 

گفتم بهش خانوم کاشکی من مرد بودم میومدم با تو ازدواج میکردم 

گفت خااااااک دو عالم بر سرت عوضی

من دوتا بچه هم دارم 

دیر گفتی 

یه شهر خواستگارای من بودن 

تا تو بری تغییر جنسیت بدی

قطار رفته 😐😂😂😂😂😂

این‌قدر خوشم اومد ازش

من خودم خیلی مهربونم خیلی

خوبه 

دختر باید سلیطه باشه ایش 

ولی نه زیاد باید طوری باشه که نزنن تو سرش یا نرینه تو همه چی

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

والا یه دختر محجبه رو دیشب دیدم چنان انرژیش بالا بود به جوری صحبت می‌کرد که شیفته ش شدم گفتم بهش خان ...

پس کلا همگی جذب آدمای باحال میشیم چه زن چه مرد

خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.

اره دقیقا

اینی روزا اینستا یوتیوب  و هوش مصنوعیا بهترین راهنما واسه زنها هستن

من یه پیام معمولی هم بخوام ب شوهرم بدم اول از هوش مصنوعی کمک می‌گیرم بحثی هم ک بین من و شوهرم باشه انقدر قشنگ جوابش دادم خودم متعجب بودم

وقتی زیاد پست هایی ک سیاست یاد میده ببینی خودبخود بعد مدتی سعی میکنی همونطور رفتار کنی و میبینی چقدر تاثیر داره تو رابطه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بیشتر ما مردا این مدلیم.محل کار و موقعیت شغلی باعثشه.پس باید اون خانم مدیریت کنه زندگی رو.نه عاره و ...

شما هم یکی مثل همسر من هستین

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اره و همچنین بی عرضه و بی دست و پا که میترسم با دختری حرف بزنم

اگه اعتماد بنفس داشته باشی همه چی درست میشه

همون جوابی بود که دنبالش بودم

ببین دختری که همش گریه کنه و غر غر کنه 

و تو فاز مرگ باشه و هدف نداشته باشه 

شبیه یه ادم بیخودی تو دنیا باشه هیچکس سمتش نمیره. 

چون ادما برا تغییر روحیه اشون و حال خودشون سمت ادم مثبت میرن. 

▂▃▅▇█▒░🗿هکتار ░▒█▇▅▃▂

با اعتماد به نفس بالا و قوی باشهفاز غمگینم نباشه۹۹ درصد پسرا میرن تو کف اش

ینی چی تو فاز غمگین نباشه ینی غمشو پنهون کنه؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند