llkkkj مدیر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 50 عنوان سوال از خانمای متاهل | مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 34 پست البته من مجردم سوالم اینه امشب دخترخاله م که متاهله بحث داشتیم اینکه اول خانم باید به شوهرش دست بده یا آقا به خانم به نظر خودم آقا باید پیش قدم بشه اینطور نیست میدونم سوال بیخودیه اما سر صبحی ذهنم رومشغول کرده😂😂😂 جلو هیچکس سر خم نکن چون تاجت می افته🤞👑️ دیروز | 04:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mobinamah عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 5760 دقیقا منم همینو میگم امادخترخالم برعکسه خب اینجوری مردو پرو میکنه آدم باید جدی باشه روز اول وا نده اینجوری طرف با غرورش اصالتشو بیشتررر نشون میده با جذبه تر میشه بیا توت فرنگی بردار🍓
llkkkj مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 50 فرقی نداره به نظر من بیشتر اقا پیش قدم میشه جلو هیچکس سر خم نکن چون تاجت می افته🤞👑️
llkkkj مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 50 منظورت از دست دادن همون دست دادنه؟ بله عزیزم😂 جلو هیچکس سر خم نکن چون تاجت می افته🤞👑️
llkkkj مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 50 خب اینجوری مردو پرو میکنه آدم باید جدی باشه روز اول وا نده اینجوری طرف با غرورش اصالتشو بیشتررر نشو ... توت فرنگیم روبده🍓🍓🍓 جلو هیچکس سر خم نکن چون تاجت می افته🤞👑️
خورزوخانم عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 3199 اره خب اما اول اقا پیش قدم میشه البته همه آقایون هم یک جور نیستن هر کدوم قلق خاصی دارن
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 9337 مگه زن و شوهرا بهم دست ميدن؟چرا واسم عجيبه. شايد چون سينگلم😂بنظرم بايد برن بغل هم. يعني من اگه باشم زرتي ميرم بغلش. اخ ننه🥹ولي تو جمع كه بخوان دست بدن فرقي نداره بنظرم. همزمان باهم مثلا😂 سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
velvetvenom عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 807 منظورت از دست دادن همون دست دادنه؟ آره دیگهاحتمالا منظورش قرمه سبزیه پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
llkkkj مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 50 آره دیگهاحتمالا منظورش قرمه سبزیه اوکی😂😂 جلو هیچکس سر خم نکن چون تاجت می افته🤞👑️
خوشگلتونمممممممممممم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 8482 یعنی چی عزیزم والا منظور شما از دست دادن چیه مگه زدن و شوهرا بهم دست میدن؟همو بغل میکنن ماتاحالا دست ندادیم
llkkkj مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 50 مگه زن و شوهرا بهم دست ميدن؟چرا واسم عجيبه. شايد چون سينگلم😂بنظرم بايد برن بغل هم. يعني من اگه باشم ... منم نمیدونستم بیا واسه یکی روپیداکنیم تو برادر مجرد داری🤣😅 جلو هیچکس سر خم نکن چون تاجت می افته🤞👑️
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 9337 منم نمیدونستم بیا واسه یکی روپیداکنیم تو برادر مجرد داری🤣😅 😂عزيزم جمله دوميت رو تا اخر متوجه نشدم. بيا واسه يكي چي؟😄 سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
llkkkj مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 50 والا منظور شما از دست دادن چیه مگه زدن و شوهرا بهم دست میدن؟همو بغل میکنن ماتاحالا دست ندادیم واقعا چرا دست دادن با بغل کردن فرقی نداره من خودم نمیدونستم تا چند جا دیدم واسم سوال شد جلو هیچکس سر خم نکن چون تاجت می افته🤞👑️
llkkkj مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 50 😂عزيزم جمله دوميت رو تا اخر متوجه نشدم. بيا واسه يكي چي؟😄 واسه هم یکی روپیدا کنیم جلو هیچکس سر خم نکن چون تاجت می افته🤞👑️