2777
2789
ترفند خوبی گفتی من همش با خودم فکر میکردم اگه چهل هفته رو رد کنم و دردم نگیره باید چیکار کنم برای بی ...

از بیمارستان لباس میخری

من چون خصوصی بود لباس و بقیه وسایل شد ی تومن

کاربری دست 2نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترفند خوبی گفتی من همش با خودم فکر میکردم اگه چهل هفته رو رد کنم و دردم نگیره باید چیکار کنم برای بی ...

اگه ماما خصوصی نداری نرو بیمارستان تااینکه دردت بگیره

کاربری دست 2نفره

بیمارستان پرسیدم گفت مامای همراه میتونم بگیرم دیگه نمیدونم این مامای خصوصی فرق داره با مامای همراه ی ...

اره همون

بعضی بیمارستانا دارن

ولی من متخصص زنان و زایمان گرفتم نه مامای عادی

بعضی از ماماها خیلی کمک میکنن 

کاربری دست 2نفره

اره همونبعضی بیمارستانا دارنولی من متخصص زنان و زایمان گرفتم نه مامای عادیبعضی از ماماها خیلی کمک می ...

این بیمارستان که رفتم دولتیه نزدیکمونم هست شرایطش اینا بود اتاق خصوصی زایمان طبیعی با گاز نمیدونم چی یا بدون اون و اینطور چیزاش رایگان مامای همراه میتونی بگیری هزینه اش بین دو تا سه تومن گفت دیگه گفت متخصص هم میاد ولی اینطور نیست که مثل ماما همراه باشه 

برا سزارین هم پرسیدم دکتر گفت میشه ۶۰ تومن دیگه نمیدونم فقط دستمزد خودشو گفت یا هزینه های بیمارستان و زیر میزی و اینطور چیزاهم منظورش بود 

ولی خب من نمیدونستم برای زایمان طبیعی هم میشه خصوصی رفت فکر میکردم فقط سزارینه چون خب طبیعی اصلا زمان مشخص نداره

این بیمارستان که رفتم دولتیه نزدیکمونم هست شرایطش اینا بود اتاق خصوصی زایمان طبیعی با گاز نمیدونم چی ...

اهواز بیمارستان خصوصی برای زایمان طبیعی فقط2تومن میگیرن و اگه سزارین شدی 8 تومن

بیمه تامین اجتماعی

بعضی هم طبیعی رایگانه ولی اگه سز شدی 28

کاربری دست 2نفره