2777
2789
عنوان

به نظرتون ممکنه عوض شه

| مشاهده متن کامل بحث + 3032 بازدید | 83 پست

جواهرجان شوهرت یهو امروز از اینرو به اونرو نشد که

چند روزه داره دور و برت میاد با بهانه های مختلف

اول ذهنیتش این بود زود برمیگردی سمتش با کوچکترین راهی که ازش ببینی

هی کم کم دید نمیشه تا اینکه دیگه دید باید خودش بیاد مستقیم بگه بیا کنارم

ولی اصلا اصلا راحت قبولش نکن جواهر

باید یه تغییر اساسی ایجاد کنه توی خودش با درمان و تراپی

خیلی بد کرد باهات

اینکه گفتی جلوی خواهر و برادراش راجع بهت اونجوری گفته خیلی ناراحت کننده س

این دفعه بهش بفهمون که به معنای واقعی چیزی ازت باقی نمونده واسش

اینجوری میترسه و باورش میشه داره از دستت میده

اگرچه واقعا از دست داده تو رو اما به حساب اون اینجوری نیست و هیچوقت اینو باور نمیکنه چون به طرز بیمارگونه ای بهت وابسته س

تفاوت وابستگی و دلبستگی اینه که توی وابستگی اگه اونی که دوسش داری ازت دور بشه حالت بد میشه و زندگیت مختل میشه

اما توی دلبستگی اونی که دوسش داری اگه ازت دور بشه درسته که دلتنگش میشی اما حالت بد نمیشه و از کار و رندگیت نمیفتی

این وابستگی که شوهرت بهت داره شاید بتونه اهرم فشار باشه برای تغییرش

اگرچه جواهر یه چیزو بدون 

آسیبها و اختلالات روانی اکثرا فقط قابل کنترلن

یعنی حتی توی سن های پایینتر هم کار زیادی نمیشه برای درمانشون کرد

اگر هم هیچ اقدامی برای درمانشون نشه با بالا رفتن سن شدیدتر میشه

اما با دارو درمانی و یه سری تکنیکها و مهارتهایی که به اون شخص و خونوادش یاد میدن جلوی شدت و آسیبای بیشترشو میگیرن و شرایط رو قابل کنترل میکنن تا حدی

یعنی میخوام بگم در بهترین حالتم این آدم رو با همین ویژگیها اما متعادلتر و کنترل شده تر  باید بپذیری 

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه اخه؟؟؟؟که یه دفعه همچین کار هایی کنههمش تله س به نظرم

به نظرم همینم غنیمته

شوهر من تو قهر وحشی تر از وحشی میشه

حتی حق ندارم سرد جوابشو بدم از دستش ناراحتم

همین که میخواد جبران کنه 

دمش گرم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
یه بار گفتم حالا چرا انقدر پسر میخوای تو که عاشق این دختریگفت یه پسرم داشته باشی خوبه برات. من که ...

اخخخخخ که با این جمله بیچاره م کرد

انقدررررر گفت

گفتم نگران من نباش خودم از خودمون مراقبت می کنم

بالاخره حرف خودشو به کرسی نشوند

رفتیم ای وی اف کردیم پسر

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیزم..شبت بخیرخواب های خوش ببینی🌹🌹🌹🌹🌹

خدا کنه که عوض شده باشه، اگه این بشه من خوشحال ترینم😍😍😍کاش خدایه نظر بهتون بکنه حال دل هردوتون خوب بشه، باورت میشه دیروز چندتا آیةالکرسی خوندم برات که زندگیت خوب بشه😀

واقعا...یعنی اون همه اپشن های جداب گفت چطور فکر کرده اینم برام خوشحال کنندس که برم دکتر ک حامله شم۰� ...

چون این واسه خودش الان خوشحال کننده ترین چیزه😂 احتمالا همین الانشم بخاطر نیازشه که ب غلط کردن افتاده،  خصوصا اگه آدم گرمی هم باشه.  ادمای گرم حاضرن بخاطر این موضوع هزاران ذلت رو هم قبول کنن😁 بچه دار شدنتون هم از دو جهت واسش خوبه یکی اینکه ب مراد دلش میرسه😂 یکی هم اینکه دیگه تو پایبند پابند میشه و دیگه هررربلای بدتر از اینم سرت بیاره نتونه اسم رفتن بیاری 

راستی جواهر جان وقتی تاپیک میزنی ی اشاره ای ب بلاهایی ک سرت آورده کن ک بعضی کاربر ها اشتباه راهنمایی نکنن و فک نکنن ی بحث کوچیک بوده...  اونا ک خبر ندارن چ بی تو گذشته عزیزم تو این سالها🥲😔