2777
2789
عنوان

به نظرتون ممکنه عوض شه

| مشاهده متن کامل بحث + 2762 بازدید | 83 پست

از امروز شروع کن هر روز برو پیاده روی .ماهی دو بار برو آرایشگاه .طراحی یا باشگاهی چیزی ثبت نام کن .یا برو پاساژ گردی خرید کن .اگه باز گیر داد بکوب صورتش بگو غلط میکنی میگی برو بیرون برو فلان جا.پس تو تغییری نکردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم..شبت بخیرخواب های خوش ببینی🌹🌹🌹🌹🌹

جواهر خانم به نظر من هنوز روندتو ادامه بده سرسنگین جدی باش از فردا کم کم شروع کن برو پیاده روی ...ی چیزی سر راهت بخر ،برو ارایشگاه نه همه رو با هم کم کم یکی دو هفته اینجوری ادامه بده حتی بچه رو هم ببر ..مثلا بگو مامان میخوام برم ارایشگاه میای باهام یا میمونی خونه که شوهرت بفهمه یا دارم میرم بیرون میای باهام ....یکی دو هفته اینجوری ادامه بده اگه گیر نداد کم کم در حد اینکه فقط حرفای واجب جواب بدی جوابشو بده نه اینکه بری یدفعه خودتو بندازی بغلش ...بزار کم کم عادت کنه ...چون اگه دیدی رفتی بیرون چیزی نگفت سریع باهاش خوب بشی بازم برمیگرده به حالت قبل ..ولی همونجور که گفتم رفتار کن تا ی سری چیزا جا بیفته بعد خیلی مورچه ای باهاش اوکی بشو ....یدفعه هم دیدی اصلا الکی میگه و نمیزاره بری فقط میخواد آشتی و رابطه برقرار بشه 

خب نمی‌خوای بری بیرون ؟ همین چیزایی که گفته رو انجام بدی ؟ 

والا به نظر منکه تغییر نکرده ، فقط میخواد فعلا باج بده تا نظر تو تغییر کنه و نرم شی 

این آقا زمانی تغییر می‌کنه که بپذیره مریضه و مداوا شه 

بره روانپزشک ، روانشناس ، روانکاو ... 

هرچیزی که نیازه

یه بار گفتم حالا چرا انقدر پسر میخوای تو که عاشق این دختریگفت یه پسرم داشته باشی خوبه برات. من که ...

🥺😭 دوستت داره

میخواد توی این دنیا تنها نباشی

خدا رو صدا کن انشالله که خدا کمکت کنه خل بازیش و بذاره کنار 

مرد بدی نیست