2777
2789
عنوان

به نظرتون ممکنه عوض شه

| مشاهده متن کامل بحث + 3732 بازدید | 87 پست
امضاتون زیبابود نشون میده ی ادم پخته هستید خداامثال شمارو زیاد کنه تواین سایت

ممنون عزیزم، شما لطف دارین ❤️❤️

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

ممنون عزیزم، شما لطف دارین ❤️❤️

فدای شما عزیزم ❤️🙏

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم دست بزن داشت یکی دوبار من اولویتش نبودمخانوادش براش خط قرمز بود عشق منو نادیده میگرفتولی ی ...

خدا رو شکر...

خوشبخت باشید کنار هم...

ولی من حس قلبیم میگه اینا همش فیلمه الکی میگه

واقعا مثل یه فیلمه.ولی میدونی من همین جا فهمیدم خیلیا مثل من هستن

به نظرم حتی برای فیلم بودن هم خیلی تخیلیه وبگیم رمان منطقی تره ،باور کن من چندساله اینجام ولی اینجوریشو ندیدم وجود این زن ومرد وزندگی واقعا برام عجیبه .

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

کاش زندگیتون دوباره مثل اول بشه هرشب منتظر عاشقانه های شما و عشق الله بودیم

دقیقا منم خیلی دوست داشتم 

خدا رو شکر...خوشبخت باشید کنار هم...ولی من حس قلبیم میگه اینا همش فیلمه الکی میگه

فداتبشم الهی همسر شماهم سرعقل بیاد عزیزدلم 

شما بهتر میشناسیش خوب گلم 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

🤕😔مثل یه باتلاق هی رفتم پایین و پایین تر

برام جالبه بقیه تاپیک ها پستاتون رو میبینم خیلی خوب ومنطقی کاربرایی که مشکل زناشویی دارن رو راهنمایی میکنین ولی برای خودتون کاری نمیکنین حتی تا یه مدت پیش هم اصلا رفتارش براتون عادی بود ومشکلی نداشتین ...انشاالله بهترینا برا خودتون وبچتون پیش بیاد 

کاش زندگیتون دوباره مثل اول بشه هرشب منتظر عاشقانه های شما و عشق الله بودیم

میدونی

حتی اون موقع هام خیلییییی چیزا بوده

من عاشقانه هاش میگفتم فقط

انگار خودمو میخواستم گول بزنم

همون اوایل فهمیدم که چی در انتظارمه

میدونیحتی اون موقع هام خیلییییی چیزا بودهمن عاشقانه هاش میگفتم فقطانگار خودمو میخواستم گول بزنمهمون ...

اخخخ عزیز دلم تو از تنهایی و بی کسی بهش پناه بردی بمیرم برات عزیزم

برام جالبه بقیه تاپیک ها پستاتون رو میبینم خیلی خوب ومنطقی کاربرایی که مشکل زناشویی دارن رو راهنمایی ...

من واقعا تجربه م کم نیست..

خودمم خیلی حساب شده پیش رفتم تا دل این ادمو به دست بیارم باهاش برم تو رابطه ولی بعدش دیگه اینجوری شد

برام جالبه بقیه تاپیک ها پستاتون رو میبینم خیلی خوب ومنطقی کاربرایی که مشکل زناشویی دارن رو راهنمایی ...

نه برام عادی که نیست 

میدونی میخواستم هر جور شده این ازدواج رو نگه دارم

میخواستم فقط روزای خوبش رو ببینم 

😔😔😔