2777
2789
عنوان

به نظرتون ممکنه عوض شه

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 82 پست
من واقعا تجربه م کم نیست..خودمم خیلی حساب شده پیش رفتم تا دل این ادمو به دست بیارم باهاش برم تو رابط ...

امیدوارم به زودی همه چی درست شه 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم تو خیلی مهربون و خانومی مطمئنم ب خاطر همین شوهرت عاشقت شد امیدوارم از این لحظه به بعد اونج ...

مرسی عزیزم لطف داری.

خودش همیشه میگه نمیدونم چرا عاشقت شدم

میگه ‌طلسمم کردی یه کاری کردی 

عزیزمی بخدا با اینکه ندیدمت ولی به اندازه خواهرم دوست دارم و نگرانتم مواظب خودت باش مهربونم

مرسی عزیزم

منم خیلی خیلییییی دوستون دارم

خیلی

مرسی توام مواظب خودت باش.

حالا حست چیه؟

به نظرت ممکنه واقعی باشه؟

حرفاش ؟

یه چیز بگم بخندی حالا.

بین حرفاش که میگفت فلان چیزو میخواای ؟ و....

گفت میخوای بریم دکتر شاید دارو چیزی لازم باشه که بگیره و....

مرسی عزیزممنم خیلی خیلییییی دوستون دارمخیلیمرسی توام مواظب خودت باش.حالا حست چیه؟به نظرت ممکنه واقعی ...

عزیزدلم مرسی فدات ...والا جواهر جان من کلا آدم خوش بینی هستم اگه به من باشه میگم شاید انشاالله درست شد و تغییر کرد چون اولین باریه که اینجور باهاش محکم برخورد کردی انشاالله تلنگری باشه براش و خودش رو تغییر بده