2777
2789
عنوان

بچه ها خاک بر سرم شد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی پس چرا وقتی با گوشی مامانم بهش پیام دادم چیزی رو که فروخته و برام پستش کرده رو اونطور میگم موجو ...

خب خودتو معرفی کن 

بگو آقا یا خانوم من همونم که برام کتاب پست کردی وزن کالا رو دیدم شک کردم . شما اگر برای من فرستادی چرا میگی موجوده؟ من کتاب فروختم که این کتاب رو بتونم بخرم اگر سرم کلاه گذاشته باشی شک نکن پیگیری میکنم ۱۰۰۰ برابر پولمو تا نگیرم ازت ولت نمیکنم!!!

اسی اعصابم خراب شد واقعا

خودمم دو ماه پیش سرم کلاه گذاشتن

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

منکه از خدامه سر همین رفتم با گوشی مامانم بهش پیام دادم موجوده گفت بله😭 چطوری موجوده چرا اگهیشو پاک ...

بگو بفرستید ببین چی میگه 

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

عزیزم اصلا امکان ندارد رو هوا وزن بزننمیزارن رو ترازو مسولیت داره براشون چیزی کم بشه از جعبه از رو و ...

عزیزم مگه کتابو تو جعبه میزارن؟ 

مگه تو این کاغذای پستی که مشماییه از داخل نمیزارن؟

بسته های کوچیک البته

بابا بزار بیاد توام

هنوز‌نیومده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اره صبح بهش زنگ میزنم میگم که درجا مجبور باشه جواب بده

ولی اینو میدونم وزن کتاب همون قدره مگر کتاب خیلی قطور باشه؟ 

کتاب که ۱ کیلو نیست ۲۰۰،۳۰۰ گرمه دیگه 

کتاب خیلی قطوره؟

عزیزم مگه کتابو تو جعبه میزارن؟ مگه تو این کاغذای پستی که مشماییه از داخل نمیزارن؟بسته های کوچیک الب ...

من خودم خریده بودم آره عزیزم برام تو جعبه فرستادن

اون حبابدارارو بیشتر برای فرم در حد و سبکی برگه آچار دیدم استفاده میکنند

کتابی که اسی خریده آخه میگه ۱کیلوعه

وزن زده ۲۰۰گرم

وزن بالارو نمی‌زارن تو پاکت پاره میشه یا چیزای حساس مثلا

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
فرق نداره

چرا فرق نداره اگر تو این کاغذیا فرستاده باشه حتما برات فرستاده

اینکه گفته موجود داریم فقط شک برانگیزه 

که اونم میگی بعدش جواب پیامتو نداده 

من که میگم هنوز بدستت نرسیده حرص نخور 

صبحم زنگ بزن ببینیم چی میگه

عزیزم اصلا امکان ندارد رو هوا وزن بزننمیزارن رو ترازو مسولیت داره براشون چیزی کم بشه از جعبه از رو و ...

ببین عزیزم اون برای طلا و .. هستش یا شیشه و کریستال و اجسام سنگین ..

برای کتاب وزن رو تقریبی زده و بسته بندی کرده فرستاده