2777
2789
عنوان

بچه ها خاک بر سرم شد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2002 بازدید | 121 پست
والا من یه سوال داشتم راجب کتابه بعد که هزینشو دادم پرسیدم گفت من اطلاعی نداره کتاب برا پسرمه

حالا شایدم بفرسته

دوتا نداشت ازش؟

بگو ززززننننن تو اینو دیروز به من فروختی پیش تو چیکار می‌کنه کتاب 😂

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه قبلا هم جزوه گرفته بودم حتی فیلم فرستاد از کتابه ولی مثل اینکه نفرستاده

الان تو جعبه خالی تحویل گرفتیم یا هنوز تحویل نداده پست؟

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

منم درحد تیشرت و شال تو پاکت گرفتم ولی همون لباس هم اگر زیاد باشه تو جعبه میزارن اصلا جا نمیشه تو پا ...

خب اینم یه کتاب بوده صد درصد تو کاغذیا ارسال شده 

هزینه ارسالشم خیلی منطقیه

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

حالا شایدم بفرستهدوتا نداشت ازش؟بگو ززززننننن تو اینو دیروز به من فروختی پیش تو چیکار می‌کنه کتاب 😂

رفتم تلگرام پروفایلش یه پسرس بهش نمیخوره کلاهب ردار باشع بیست تومنرم چک‌کردم اومده من واقعا از خدامه سرکارم نباشم چون خیلی نیاز دارم بهش خیلی یکی نیست بهش بگه حداقل الان نمیگفتی موجوده که من راحت بخوابم😭😂

خب اینم یه کتاب بوده صد درصد تو کاغذیا ارسال شده هزینه ارسالشم خیلی منطقیه❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

نسبت به وزنش اره هزینه ارسالش درسته اگرنه اون دوتا کتابی که گرفتم هر کردوم ۱۲۰ و ۱۳۰ شدن

ول کن دختر اینا میخواند منو دلداری بدن که فایده نداره نمیخواد توضیح بدی انقدر من خودم جزوه یه کیلوی ...

نه اصلا اینطور نیست 

من برای دلداری دادن برات کامنت نمیزارم 

دارم کاملا منطقی باهات صحبت میکنم 

مطمئنم بدستت میرسه شک ندارم

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

رفتم تلگرام پروفایلش یه پسرس بهش نمیخوره کلاهب ردار باشع بیست تومنرم چک‌کردم اومده من واقعا از خدامه ...

🤣🤣🤣🤣

برووووو بخوااااااب فقط 

خودم دو تومن آنلاین از یه پیج از نظر خودم معتبر! سفارش دادم سفارشم دو ماه پیش بدستم نرسید کلاهبرداری بود به شوهرمم گفتم گفت فدای سرت انتظار نداری که من بخاطر دوتومن بدوم !!؟! 

برای من اصلا ارسال نشد ...

نسبت به وزنش اره هزینه ارسالش درسته اگرنه اون دوتا کتابی که گرفتم هر کردوم ۱۲۰ و ۱۳۰ شدن

هر کدوم ۱۲۰ گرمه؟!

مگه نگفتی ۱کیلوعه 🫠🫠🫠🫠

مگه اون آدم تو اداره پست نقش چی داره؟! اگه بو ببره طرف داره کلاهبرداری میکنه و بسته خالی میخواد بفرسته باهاش برخورد میکنن مگه الکیه!