من کتاب فروختم تا بتونم منبع جدید بگیرم یدونه کتاب پیدا کردم تهران بود فرستاد برام رفتم تو سایت پست دیدم زده ۲۰۰ گرم شک کردم با گوشی مامانم پیام دادم موجوده گفت اره درصورتی که فرستاده برای من😭جعبه خالی فرستاده چیکارر کنم خدالعنتش کنه من نیاز داشتم این کتابو😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه قبلا هم جزوه گرفته بودم حتی فیلم فرستاد از کتابه ولی مثل اینکه نفرستاده
الان تو جعبه خالی تحویل گرفتیم یا هنوز تحویل نداده پست؟
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
حالا شایدم بفرستهدوتا نداشت ازش؟بگو ززززننننن تو اینو دیروز به من فروختی پیش تو چیکار میکنه کتاب 😂
رفتم تلگرام پروفایلش یه پسرس بهش نمیخوره کلاهب ردار باشع بیست تومنرم چککردم اومده من واقعا از خدامه سرکارم نباشم چون خیلی نیاز دارم بهش خیلی یکی نیست بهش بگه حداقل الان نمیگفتی موجوده که من راحت بخوابم😭😂
خودم دو تومن آنلاین از یه پیج از نظر خودم معتبر! سفارش دادم سفارشم دو ماه پیش بدستم نرسید کلاهبرداری بود به شوهرمم گفتم گفت فدای سرت انتظار نداری که من بخاطر دوتومن بدوم !!؟!
برای من اصلا ارسال نشد ...
🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar