2777
2789

ببین ما نشسته بودیم تو پارک تا برسه به ما عادی بود یهو زد زیر گریه که بچم مریضه پول داروش ۱۵۰۰ 

این ۱۵تا  جورابارو بخر داروشو بخرم 

دونه ای ۱۰۰😐

شوهرم گفت من‌خودم گرفتارم عمو صد میزنم برات جورابم نمیخوام 

گفت صد کمه بیشتر بزن 

شوهرم اشاره کرد بیشتر نزن 

گفت این‌کارت دخترمه اومدم بزنم نمیشد میگفت سقف کارت مقصد پره یه همچین‌چیزی 

گفت به‌کارت خودم بزن

شوهرم نگا کرد گفت کارت خودته؟

گفت ها نه داداشمه 

خلاصه رفت شوهرم‌گفت دروغ میگفت فیلم بود فامیل دخترش یه چی بود فامیل داداشش یه چی میشه به نظرت؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

یادمه یه مرده تو ماشین دم داروخونه گفت زنش مریضه و دارو میخاد بخره ۷۰ تومن بده دادیم بعدش که دید پول نقد همرامه گفت نه من گفتم صد هفتاد شما نشنیدید صد دیگه گرفت رفتیم جای دیگع تو شهر اونجا بازم دیدیمش داشت از بقیه پول میگرفت به همین دروغ شوهرم باز با ماشین رفت کنارش گفت داداش خرجتو اینجوری در میاری درست نیست دروغ میبافی شروع کرد که نع شما متوجه نشدید من یک و هفتصد کم داشتم زنم مریضع و کنج بیمارستان افتاده و کلی چرت پرت

خیلی بدم میاد از این جور ادما

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.