2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 44673 بازدید | 1025 پست
والا باورت میشه؟؟؟؟میگه اینهمه هزینه کنم بیام تا تهران 🤦سر این باهاش خیلی وقتا بحث داریم هر سری میا ...

چه آدم بی محبتیه

این همه پول ودرآمد رو چیکار می‌کنه پس

با خوردن که تموم نمیشه

زندگیم فقط همسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه آدم بی محبتیهاین همه پول ودرآمد رو چیکار می‌کنه پسبا خوردن که تموم نمیشه

والا چی بگم 

من اون سری بهش گفتم حداقل دو سه ماه یه بار نهایتا دو روزه بیا و برگرد ولی میگه هزینش زیاد میشه برم

والا چی بگم من اون سری بهش گفتم حداقل دو سه ماه یه بار نهایتا دو روزه بیا و برگرد ولی میگه هزینش زیا ...

چون مادرش رو ناراحت می‌کنه

بنظرم پولش برکت ندارن

این همه درآمد بعد یدونه نمیتونه هزینه کنه بیاد مادرشو ببینه

زندگیم فقط همسرم

ببیند اگر خانواده شما نیازی به پول ندارند دلیل نداره بردار شما بهشون پول بده آره به عنوان هدیه مسئله ای نیست اما هر ماه بخواد پول بده چه دلیلی داره واقعا بعضی وقتا توی خرج ها خونه میتونه کمک خانواده کنه اما هر ماه درست نیست 

بعد از زنش حساب نبره از کی ببره 

پولی که ایشون درمیاره مال هردو اونهاست زندگی مشترک یعنی همین 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

چون مادرش رو ناراحت می‌کنهبنظرم پولش برکت ندارناین همه درآمد بعد یدونه نمیتونه هزینه کنه بیاد مادرشو ...

والا منم همینو حرصم میاد 

میگه شما بیاید پیش ما 

هر کس دوست داره بیاد خونه ما