2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 41565 بازدید | 1001 پست
اگر پدر و مادرتون وضع مالی خوبی ندارن و در خرج‌های واجبشون موندن مثل خورد و خوراک؛پوشاک،هزینه دوا و ...

نه عزیزم قسط و ... آنچنانی نداره شکر خدا 

البته ما هم توقع ماهانه کمک کردن نداریم اصلااا 

نمی‌دونم چرا همه با متوجه شدن 

من فقط برام عجیبه گاها بخواد کاری کنه چرا باید بترسه بحثی پیش بیاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همسرم بدون رضایت من هیچی برا خانوادش نمیخره ونمیده چون خانوادش هزارتومان برا مون خرج نکردن عروس ...

عزیزم ما برای عروسی و حتی خونه اول زندگی برادرم خیلی کمک کردیم 

چندین سال بدون اجاره تو خونه خواهرام نشست اول زندگی

کار برادرت درست بود باید پول ویلا شریک شن زنشم نباید مخالفت کنه ولی وقتی مادرت نیاز نداره چرا باید پ ...

عزیزم ما اصلا توقع کمک ماهانه نداریم ازش 

فقط برام سوال شده که چند سال یک بار بخواد مثلا هزینه ای کنه چرا خانومش باید شاکی بشه

خوب شاید برادرتون نمیخولست جلو زن اش بگه که دونگ داده و میخواست بگه خانواده اش حساب کرپن. 

کلا انشاالله همه پر روزی باشید ولی حالا که شما نیاز به برادر ندارید،  میزان درآمدش رو هم فراموش کنید.  چون اگر زن اش براش مهم باشه،  باعث تنش میشه.  انشاالله تن شون سالم باشه. 

حالا شوهر من چسم نداره ی سره ب خانوادش کمک میکنه کمک ک چ عرض کنم خرجیشونو میده بد اوناهم جواب سلام م ...

اون دیگه فاجعه هست 

والا ما اینقدر احترام میزاریم به زن داداشام که همش میگن ما از خانواده همسر بدی ندیدیم تا حالا

واااا نه بابا دیگه🤦زن داداشم همش شاکیه که درامدمون کمه

😑وقتی کیسه کیسه برنج کارتن کارتن مواد غذایی میفرسته درخونه ی باباش معلومه که کم میاد عملا شوهرش داره خرج ۲ خانواده ی بدخرج رو میده

به نظرم منم وقتی کسی نیاز مالی نداره کمک کردن اصلا لازم نیست.بهتره اگه درآمد پسر بالاست مادرشو مسافر ...

خب همون دیگه 

من برام عجیبه تو سفر خواست مهمان کنه چرا باید بترسه🤦

خب خانومش بفهمه ناراحت میشه

ناراحت بشه مگر ارثیه پدری ایشونه برادرتون دوست داره به خونوادش گاهی کمک کنه و این در صورتی که خانمشون کاملاً در رفاه باشن و از ایشون حقی ضایع نشه هیچ اشکالی نداره و حرفش غیر منطقیه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤