2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 48643 بازدید | 1138 پست
به خدا براشون از اوکالا و ... خرید می‌کنه و می‌فرسته دم خونشون تا برنج و روغن و ...با اینکه پدرش جوا ...

کار درست رو مادرتون انجام میده که زیر دین کسی زندگی نمیکنه و به درآمد خودش راضیه خدا بهش عمر باعزت و برکت بده نه خانواده مادرعروستون که بخاطر یه خرید فروشگاهی خودشونو زیر منت داماد میبرن و تا این حد همه خبر دارن و دربارش حرف میزنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بردارت بهتر همسرش می شناسه

بزار هرجور صلاح میدونه رفتار کنه تا بحث و ناراحتی پیش نیاد

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

من فک میکنم شما یه چیزایی رو کامل نگفتین.اول اینکه با عقل جور در نمیاد عروس برای پدرمادرش خرج روغن و ...

نه عزیزم من کامل تعریف کردم 

قطعا کسی نمیاد بگه که برای خانوادش خرید می‌کنه و همون‌طور که گفتم وقتی تماس میگیره ما متوجه میشیم و البته از نظرمون طبیعیه و اشکالی هم نداره چون خانواده وضع مالی جالبی ندارن و ما حتی میبینیم مادرش تماس میگیره و قطع می‌کنه تا زن داداشم بهش زنگ بزنه🥴

ضمنا تاپیک رو کامل بخونی من اصلا نگفتم برادرم کمک مالی کنه به ما و ... فقط گفتم یه بار خواست همچین کاری کنه و بقیه رو مهمان کنه میترسید بحث پیش بیاد 

مورد بعد که همه مارو گمراه کردی شما باید می نوشتی دایی من ۲۰۰ ۳۰۰ در امد داره نه برادر.شما داری راجب ...

چرا همه چیو قاطی کردید شما؟؟؟

حالا دایی با برادر دقیقا فرقش چیه؟

لطفاً کامل تاپیکو بخونید بعد نظر بزارید 

این درآمد که من گفتم بعد پرداخت هزینه ها هست که براش میمونه شکر خدا 

ما هم انتظار نداریم برای ما خرجی و ... بده چون خودمون به اندازه خودمون داریم شکر خدا 

من فقط گفتم بعد از چند سال خواست مادر خودش یعنی مادربزرگ من و خانواده رو مهمان کنه نمی‌تونست 

خب چیزه خاصی نشده ک انقد فکرتو مشغول کرده هر زندگی فرازو نشیبای خودشو داره دوست نداره خانومش باخبر ب ...

من تو خانواده چالشی درست نکردم عزیزم فقط چون برام عجیب بود خواستم نظر بقیه رو بدونم و ببینم بقیه هم اینطورین یا نه

اینکه برادرت به این درامد رسید با کمک پدر مادرت بود؟یعنی داداشت از اولش پولدار بود یا با کمک خانواده ...

قطعا خانواده اول کار خیلی حمایتش کردن 

مثلا خونه دادن بهش جای خوب شهر که چندین سال بدون اجاره و ... نشست اونجا و برای عروسی و ... کمکش کردن تا کم کم اوضاعش بهتر شد شکر خدا 

والا جاری منم همینجوره اونم درامد شوهرش یه خورده کمتر کل خانوده خودش وفامیلهاش رو ساپورت میکنه هر ماه خرید طلای درشت داره کلی سوغاتی برای خاله وعمه وخواهر وبرادر خودش میبره هرجا بره

کل پوشاک مادرش دوزاده سال با خودشه در این حد که ماهانه بخره هاااا بابام از این شکلات خوشش میاد بابام از اون قهوه خوشش میاد

لباس مجلسی میخره گرون میده به خواهر وزن داداشش بپوشن که اونا تو جشناشون خوب به نظر بیان

ولی وای به روزی یه چیزی شوهرش برای پدر ومادر خودش بخره  یه ابروریزی میکنه اصلا هم خجالت نمیکشه

حالا من سسخل اگه بودم شوهرمو میکشیدم ی گوشه میگفتم یجوری حساب کن نفهمن و شرمنده نشن😭😂در این حد تبا ...

تباه نیستم عزیزم خوش قلبی

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱