2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 46039 بازدید | 1063 پست

من اینا رو میخونم میفهمم ما فرشته ایم

چهار سال همسرم همه هزینه های تحصیل برادرشو داد از شهریه تا احاره تا خوردو خوراک، اون بکی برادرش حالش خوب تبود چند سال پیش سربازیشو خرید…پول پرستار مادرشم همین الان هنوز میده ، با اینکه خودمون پولدارم نیستیم ،شکر خدا اندازه خپدمون درامد داریم ولی پس انداز آنچنانی نه و خیلی جاها با صرفه جویی جلو میریم و نیازهای خودمونو میذاریم برای بعد … خیلی وقتا سختم بود ولی سکوت کزدم گفتم به خاطر خدا و حس خوب خود همسرم ارزش نداره تلخش کنم چون وقتی نمیکنه دلواپسشون میشه.. با اینکه همون خواهر برادرا بارها دل خودشو حتی شکستن با پرتوقعی و بی انصافی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشت بچه داره یا نه؟

اگه داره خب حقه بچه هاشه اون پولا

اگه فقط زنشه نه داداشت حق داره به مادرت بده

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

کار برادرت درست بود باید پول ویلا شریک شن زنشم نباید مخالفت کنه ولی وقتی مادرت نیاز نداره چرا باید پ ...

به نظرم منم وقتی کسی نیاز مالی نداره کمک کردن اصلا لازم نیست.بهتره اگه درآمد پسر بالاست مادرشو مسافرت مهمون کنه یا بهش کادوهای خوب بده.

هزینه مادرم با خواهرامه

برادرت وظیفه اش وقتی مادرت نداره بهش کمک کنه 

اگر نداشت اره ولی ماهی سیصد میلیون واقعا نامردیه ادم به مادرش کمک نکنه 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

ببین، خیلی جالبه.. من خودم زن برادر هستم و از اونا که خوب سفره میندازن، میذارن شوهر پول قرض بده یا پول هبه کنه به خانواده همسر، با اینکه اونا نه برام عروسی گرفتن، نه اولین عید کادو دادن و نه هیچ عیدی، نه مهمونی دادن، نه شام دادن، نه خواهرمو اول ازدواج دعوت نکردن، کلا هیچ جای زندگی ما نبودن، ولی بدترین قضاوتها و توهین ها و تهمت ها رو بهم گفتن، فقط چون همسرم دوستم داشت... حسادت تا اونجا که کاری کردن، با خانواده من در عمل رفت و امد نکنه و حتی توهین کنه شوهرم به خانواده ام در زمان هایی که ما با هم بحثمون میشد... الان میبینم ، عروس خوب بودن، واقعا ضرره، همونایی که از اول سخت و سفت گرفتن، و به نفع زندگیشون پیش رفتن، برد کردن و من ضرر کردم فقط. از خانواده همسرم متنفرم با اینکه در ظاهر احترام میذارم

@parmiiis‍

با این درامد باید تمام هزینه های مادرتو بده

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

🤣🤣🤣🤣🤣

ببین تو خودتم یه زن هستی 

خودتو بزار جای زنداداشت خب 

اگه واقعا واقعا واقعا داداشت میتونه خرجای زنش و بچه شو کامل تامین کنه و مادره شما هم واقعا واقعا نیاز داره و بخاطر کمکی که برادرت به مامانت میکنه باعث نمیشه خودشون تو خرج خودشون بمونن خب بهتره اگه میتونه کمک بده خب ولی اینجا یه ولی داره 

سعی کنین اخلاق تونو با زنداداش تون تا جاییکه میشه درست کنین صمیمی باشین کمکش بدین مهربون باشین باهاش مخصوصا مادرتون چون وقتی ببینه شما آدمای خوبی هستین و نیاز دارین و اونا خودشون جوری نیستن که کمک کنن بعد برا نون خودشون بمونن مطمئن باش جلو شوهرش رو نمیگیره ولی پنهان‌کاری اصلا و ابدا خوب نیست بین زن و شوهر اعتماد رو سست میکنه و کم کم ازبین میبره اگه تو رابطه اعتماد نباشه اون رابطه پایدار نمیمونه..... 

حالا این پنهان‌کاری هرچی که می‌خواد باشه..... 

خودت کلاه خودتو قاضی کن عزیزم 

ببین، خیلی جالبه.. من خودم زن برادر هستم و از اونا که خوب سفره میندازن، میذارن شوهر پول قرض بده یا پ ...

با پوست و استخوان درکت کردم 

مادر شوهر پدر شوهر من یه شهر دیگه هستن که هفت الی هشت ساعت از ما دور هستن 

تا آخ گفتن شوهرم با کله پرید رفت اوردشون اینجا برد دکتر 

به کارشون رسید براشون پول خرج کرد 

آخرش ما آدم بده هستیم 😔