2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 36492 بازدید | 963 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگر یه بنده خدا بدبخت فلک زده تازه وارد که ۲ ۳ ماه اومده بود و فقط مثلا بجای داداش کاربرا میفهم ...

عزیزم اینی که میگی تازه مد شده وگرنه ماها از قدیم برای اینکه شناسایی نشیم همه نسبت هارو اشتباه گفتیم

یادت نمیاد این ترفندو؟

خیلیا  این و توصیه می‌کردن ...

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اره درسته كارش بنظرم. چرا؟چون هم همين خرج كردنا بركت به مال ادم ميده. واسه خانواده يعني. هم ادم رابط ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم 

دقیقا خوبی هست که یاد آدم میمونه فقط

چرا

حوصله اون روابط رو ندارم 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

حالا اگر یه بنده خدا بدبخت فلک زده تازه وارد که ۲ ۳ ماه اومده بود و فقط مثلا بجای داداش کاربرا میفهم ...

والا تاپیکم دروغ نیست عزیزم 

بچه دایی من از بچه من کوچیکتره حتی برای همین خیلی صمیمی هستیم

خدا رحمتشون کنه عزیزم دقیقا خوبی هست که یاد آدم میمونه فقط

ممنون عزيزم. خدا رفتگان شما رو هم بيامرزه. 

بله درسته. خوبي ميمونه. 

طفلي دلم واسه عموي بزرگم گاهي ميسوزه. يادمه يه بار يواشكي مبلغ چند صد مليوني داد دست دومادمون وگفت براي كار خير. ولي تا زنم نفهمه. در اين حد از زنش ميترسيد. حتي واسه اخرتش هم انگار جرئت نداشت كاري كنه طفلي. 

يه متن هم اضافه كردم اخر كامنت قبلم. بنظرم بعد از اينكه لايك كريد اضافه كردم. درمورد قضاوت. اونم بخونيد تا چيزي گردنم نباشه عزيزم🌺

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

عزیزم اینی که میگی تازه مد شده وگرنه ماها از قدیم برای اینکه شناسایی نشیم همه نسبت هارو اشتباه گفتیم ...

من یه کاربری از سال۹۶دارم هارلی کویین و سارینا میمونش و.....همه رو بودم ولی ایشون نوبره ،مرسی از توجهت زیبا