اره درسته كارش بنظرم.
چرا؟چون هم همين خرج كردنا بركت به مال ادم ميده. واسه خانواده يعني. هم ادم رابطش صميمي تر ميشه و عزيز ميشه.
وگرنه اين خسيس بازيا ادمو از چشم ميندازه.
من دوتا از عمو هام نقطه مقابل هم. يكيش عاااااشق خانواده و فاميل. وقتي سفر ميرفتيم بيشتر هزينه هاي سفر رو اون ميداد. نه اينكه ماها نداشتيم. اون خودش دوست داشت. از ته قلبش. ما ها هم خرج ميكرديم. ولي اين عموم جلو جلو همه چي رو پرداخت ميكرد.
برعكسش عموي بزرگم دوست داشت خرج كنه ولي زنش اصلااااا نميذاشت. همين باعث شده بود كه عادت كنه به خسيسي. از مردم كم كم دور شد.
الان جفتشون فوت كردن. براي اون عموي مهربون ترم اگه بدوني چقدر هممون دلمون خون بود. بسكهههههه خوبياش تو نظرمون بود و هنوز كه هنوزه محبتش از يادمون نميره.
ولي عموي بزرگم كه فوت كرد همه عادي. به قدري عادي كه خودمونم باورمون نميشد. چرا؟چون زنش با اين خسيس بازيا عموم رو از ما دور كرده بود. نميداشت محبت كنه بهمون. نه فقط ماديا. حتي معنوي.
پس بنظرم كار داداشت درسته. خرج كردن واسه خانواده خيلي هم خوبه. و بنظرم رفتار زنش خيلي زشت و ناپسنده
اين هم اضافه كنم كه اون خانم رو به هيچ وقت قضاوت نميكنم. چون نميشناسمش. ولي اگر رفتارش از رو خساست باشه يا همچين چيزهايي نظر من اينه كه درست نيست. حتي اگه خودم اين رفتار رو داشته باشم ميگم كه كارم بده