2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 43311 بازدید | 1012 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول گفتی برادر بعد برا همه عجیب بود که داداشت و زن داداشت اینجورن بعد شد زن دایی و دایی و خواهراتم ش ...

عزیزم مگه من گفتم برای من خرج می‌کنه یا نمیکنه؟؟؟

من برای مادرش و خواهرش منظورمه که اگه بخواد خرجی کنه باید پنهانی انجام بده

وولی خب از نظر مامانم حقشه

بعضی مامانا خیلی بی منطقن

الان خودم مامانمو داشتم میگفتم ولی با اون حال میگه ارثمو بگیرم میدم پسرم که بره باهاش خونه بخره از بقیه کم نیاره

تاحالا نشده یکبار مثلا بگه میدم به دخترام! 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اینکه روابط دایی و زن دایی و خاله هاش چطوره دقیقا چه ربطی به استارتر داره بعد تازه خودشم ازدواج کرده ...

این همه تاپیک اینجا میزنن تبادل نظر میکنن ۹۰ درصدش بی فایده است اینم مثل همونه دیگه🤣

فقط یه چیزی به اطلاعات ما اضافه میشه

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

چه ربطی داره🤔🤔🤔

چون چند سال رو اون زمینا کار کرده الان زمینا مال اونه. ما هم باید شوهرامون رو اون زمینا کار میکردن حالا که نکردن سهمی نداریم. وقتی خودشون ندادن نمیدونم چجوری باید کار میکردن 

انشالله بهترینش نصیبت بشه پاتنر هم نداری کراش رل

نه خالیِ خالی😁😁

اره درسته كارش بنظرم. 

چرا؟چون هم همين خرج كردنا بركت به مال ادم ميده. واسه خانواده يعني. هم ادم رابطش صميمي تر ميشه و عزيز ميشه. 

وگرنه اين خسيس بازيا ادمو از چشم ميندازه. 

من دوتا از عمو هام نقطه مقابل هم. يكيش عاااااشق خانواده و فاميل. وقتي سفر ميرفتيم بيشتر هزينه هاي سفر رو اون ميداد. نه اينكه ماها نداشتيم. اون خودش دوست داشت. از ته قلبش. ما ها هم خرج ميكرديم. ولي اين عموم جلو جلو همه چي رو پرداخت ميكرد. 

برعكسش عموي بزرگم دوست داشت خرج كنه ولي زنش اصلااااا نميذاشت. همين باعث شده بود كه عادت كنه به خسيسي. از مردم كم كم دور شد. 

الان جفتشون فوت كردن. براي اون عموي مهربون ترم اگه بدوني چقدر هممون دلمون خون بود. بسكهههههه خوبياش تو نظرمون بود و هنوز كه هنوزه محبتش از يادمون نميره. 

ولي عموي بزرگم كه فوت كرد همه عادي. به قدري عادي كه خودمونم باورمون نميشد. چرا؟چون زنش با اين خسيس بازيا عموم رو از ما دور كرده بود. نميداشت محبت كنه بهمون. نه فقط ماديا. حتي معنوي. 

پس بنظرم كار داداشت درسته. خرج كردن واسه خانواده خيلي هم خوبه. و بنظرم رفتار زنش خيلي زشت و ناپسنده

اين هم اضافه كنم كه اون خانم رو به هيچ وقت قضاوت نميكنم. چون نميشناسمش. ولي اگر رفتارش از رو خساست باشه يا همچين چيزهايي نظر من اينه كه درست نيست. حتي اگه خودم اين رفتار رو داشته باشم ميگم كه كارم بده

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

من فهمیدم مادرش منظورش مامان بزرگشه. مامان داییاش

حالا اگر یه بنده خدا بدبخت فلک زده تازه وارد که ۲ ۳ ماه اومده بود و فقط مثلا بجای داداش کاربرا میفهمیدن منظور داییش هست کل سایتو بسیج میکردن و کاربریشو تعلیق مادام العمر میکردن،این سایت پردروغه ،نصف شبی اعصابم خراب شد

اینکه روابط دایی و زن دایی و خاله هاش چطوره دقیقا چه ربطی به استارتر داره بعد تازه خودشم ازدواج کرده ...

من که کاری بهشون ندارم 

فقط میخواستم نظر کاربران رو در مورد همچین چیزی بدونم