2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 35702 بازدید | 959 پست

بعضی از خانوما قاطی کردند بابا مردم انسانه ها 

همش که شوهر نیست !!

حق داره قسمتی از پولش رو اونطور که خودش صلاح می دونه خرج کنه

من که به همسرم حق میدم هرچقدر از پولش رو خواست پنهانی یا غیر پنهانی هر جور خودش صلاح دونست(شاید نخواست اون لحظه من بفهمم کسی از اقوامشون دستش تنگه)

خرج کنه

هیچوقت هم برای من کم نزاشته 

شده هم بگه الان وقت خرید فلان چیز نیست

ولی این موضوعات به هم ارتباط نداره

منم همینطورم گاهی پیش میاد یه پولی برای کسی خرج می کنم و یا قرض میدم 

چون یه انسانم و تشخیص دادم بدون اطلاع حتی همسرم که عزیزترینه برام ،این اتفاق بیوفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک میکنم شما یه چیزایی رو کامل نگفتین.

اول اینکه با عقل جور در نمیاد عروس برای پدرمادرش خرج روغن و برنج و فلان بده بعد بفرسته در خونشون و به خانواده شوهر هم اینو بگه یعنی تا این حد شخصیت خودش و خانوادش رو خرد کنه !!! این یک 

در ثانی شما مادرت درامد داره و فرمودین خواهراتون شاغل و مجرد هستن پس خداروشکر نیاز مالی ندارید.

مورد سوم همه مردم گرفتار هستن قسط بدهی هزینه ها بالاست.

برادر شما اگر خونشونو عوض کنند و یه خونه بهتر بخرن همین ۲۰۰ ۳۰۰ که شما گفتین کلی باید جمع بشه برای تعویض خونه یا ماشین.شما از زندگی کسی خبر ندارید.یک مسافرت ساده خداتمن خرج داره.

مورد بعد که همه مارو گمراه کردی شما باید می نوشتی دایی من ۲۰۰ ۳۰۰ در امد داره نه برادر.

شما داری راجب دایی صحبت میکنی ! 

و اینکه ایشون پزشکن باشه سالها زحمت کشیده نخوابیده تفریح نرفته درس خونده.

الان هم ایا شما از اجاره مطب ها اطلاع داری؟ هزینه منشی اب برق گاز خدمات و وسایلی که استفاده میشه شارژ ساختمان

هر ساله مقداری هم باید بابت پول پیش کنار بگذارند سر سال به مالک بدن

اگر هم خودشون مالک مطب باشن به راحتی نمیشه خرید سالها باید قسط داد

دایی شما هیچ دلیلی نداره به مادرتون کمک کنند

اگر هم کمکی کنند نظر لطفشونه آدم نباید توقع بی مورد داشته باشه.شما هم اگر شاغل نیستید میتونید کار کنید برای خودتون درامد داشته باشید

ماشاالله،،شغلش چیه که ماهی ۲۰۰ـ۳۰۰ درآمد داره؟

ولی واقعا بی انصافیه که از مادرتون حمایت نمیکنه،ببخشید معذرت میخام ولی واقعا ببشعوره که از زنش اینقدر حساب میبره،اونم زنی که برای خانواده خودش خرج می‌کنه و نمیزاره برادرت برای مادر شما خرج کنه 

کاربری سال ۹۶ هستم.
خب خانومش بفهمه ناراحت میشه

مقصر برادرته که پروش کرده

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

این داستان

عروس 💩

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

حالا من سسخل اگه بودم شوهرمو میکشیدم ی گوشه میگفتم یجوری حساب کن نفهمن و شرمنده نشن😭😂در این حد تبا ...

نه عزیزم شما چشم ودل سیری و خونه پدرت گشنگی نکشیدی مثل بعضی دخترا که میخوان عقده های خانوادشونو خالی کنن سر سفره پدرت مادرت بزرگ شدی

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

اولین شریک هر کاسبی اول خداست ...سهمش رو جدا کن بده به نیازمندش ....خوشش میاد دخلت رو چند برابر میکن ...

عالیییی بود دمت گرم

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

خب میبینه مادرم تامینه شکر خدا و ما هم همچین انتظاری اصلا نداریم ازش ولی اینکه اینطوری از خانومش حسا ...

خب چیزه خاصی نشده ک انقد فکرتو مشغول کرده هر زندگی فرازو نشیبای خودشو داره دوست نداره خانومش باخبر بشه شمام چیزی نگید. اگه زندگی برادرتون مشکل داشته باشهاولین نفر خودشه که اعتراض می‌کنه  و به مشکل میخورن.بهتره سرت ب زندگی خودت گرم باشه  الکی چاش درست نکن تو خانواده .خدارو شکر که مادرت احتیاجی ب کمک برادرت نداره .