من دوس دارم بدونم این کیه خلق کرده من رو و من حسش میکنماز چیه
ببین گلم، برای ما دقیقا مشخص نیست که خدا چجوریه، خدا خودشو توی قرآن به نور تشبیه کرده(نور آسمانها و زمین) ولی خدا بیشتر حس کردنیه باید با قلبمون حسش کنیم، و صفاتشو بدونیم
السلام علیک یا صاحب الزمان❤ 🌸 ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا،،،، حلوا به کسی ده که محبت نچشیده...🌸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب بعدش که فعمید چی گف دوس شده بودین ینی میتونم سناتونو بدونم
بعد فقط گریه میکرد گفت بهم فرصت بده.ولی بعد ی روز رفت با مامانش صحبت کرد.چون هرکاریش میکردن نمیخواست ازدواج کنه.دیگه مامانش هم خوشحال شد ک بالاخره قبول کرده وباهاش همکاری کرد.شکر خدا زن خوبیه مامانش.اومدن خواستگاری.سه سال ازش بزرگ ترم🥺 خیلی نگران این جریانم.ولی تنها ادمی ک منو همون اولش شناخت و فهمیدم ایشون بود بدون هیچ قضاوتی
قبل اینکه کلا روح مون هم به وجود بیاد چی از کی سوال کزدن خب اصلا شاید نمیخواستیم سوال جواب شیم ک بی ...
ببین عزیزم، یکی از صفات خدا (خالق) هستش، و طبق این صفت خدا هر چیزیو که بدونه استعداد خلق شدن رو داره خلق میکنه اگه نکنه ظلم کرده،، ما قبل از ورود به دنیا تو عالم ذر بودیم خدا از ما عهد گرفته که بیایم اینجا و اونو عبادت کنیم و.. درضمن خدا همه ی مارو برای بهشت خلق کرده نه جهنم، این ماییم که جهنم برای خودمون درست میکنیم متاسفانه..
السلام علیک یا صاحب الزمان❤ 🌸 ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا،،،، حلوا به کسی ده که محبت نچشیده...🌸