2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بخاطر مشکل گوارشیم که درگیر رفلاکس و حالت تهوع و اینجور چیزام صورتم خیلی لاغر شده دور چشمام پر ا ...

واسه رفلاکس و اینا داروی گوارش دکتر خیراندیش معجزه میکنه

یک لیوان عرق نعنا رو با یک قاشق چایخوری تخم بارهنگ رو بذار ۱۰ دقیقه با شعله کم و در بسته بجوشه. بعدش شعله رو خاموش کن ولرم که شد یک قاشق عسل بزن بدون اینکه صاف کنی هر شب قبل از خواب بخور. تا ۴۰ شب. بعدش دیگه هر وقت سردیجات خوردی یا مشکلی داشتی دوباره همون شب درست کن و بخور. اگه یبوست داری کمی هم گلاب اضافی کن. مثلا نصف عرق نعنا نصف گلاب.❣❣

اسی برای گودی و تیرگی زیر چشم راهکاری بلدی؟ من هم پوستم خیلی شل شده هم زیر چشمام ناجور شده😢

آب سیب زمینی یا سفیده تخم مرغ خوبه

ولی اجازه بده درست تحقیق کنم بهت بگم.

اگه میلیا نمیزنی روغن بادام شیرین هم خوبه

اگه دوست داشتی تو یوتیوب دکتر فرشته اسفیدانی و فیزیوتراپی رویش رو بزن راهکاراشون عالی و اصولیه.هر جفتشون عالین❣❣

بچه ها واکسنهای کرونا خیلی عوارض نشون دادن یکی از اونا سکته قلبی و کوچیکش ریزش مو هست

دکتر حامد رئیسی میگفت دمنوش گزنه کاملا بدن رو از واکسن پاکسازی میکنه.🌷🌷

بچه ها واسه سفید شدن دندونها و برطرف شدن التهاب لثه یا خونریزی لثه مثلا بعدا از مسواک زدن

یه قاشق روغن نارگیل رو بریزید تو دهنتون و تو دهنتون چند دقیقه ای بچرخونید بعد بریزید بیرون. در هفته ۲ یا ۳ بار معجزه میکنه. خمیردندونتون رو هم فاقد فلوراید همیشه بزنید مخصوصا بچه ها.

واسه عفونت زنان یا کیست هم

حنا رو تو آب جوش حل کنید روی پد بداشتی بزنید و بذارید تو لباس زیرتون البته منم خودم میترسم رنگ بگیره.

میتونید حنا رو با آب جوش مخلوط کنید تو حمام بصورت آبزن استفاده کنید چند دقیقه ای بشینید تو این محلول. همه عفونتها و کیستها رو برطرف میکنه.

لطفا نگید که خجالت آوره چرا این رو نوشتی

هدفم فقط درمان و کمک به شماست. اینا رو هم از خودم نمیگم از دکترها یاد گرفتم.

کسایی که کیست سینه یا کیستهای دیگه دارن یا فیبروم دارن از دمنوشهای رازیانه و آویشن و نعنا و پونه و ... اصلا استفاده نکنن چون بدتر میکنه دکتر زنان میگفت. برعکس چیزی که یاد گرفتیم پونه و نعنا و آویشن خوبه بله واسه برطرف کردن عفونت خوبن ولی واسه کیست و فیبروم میگفت خوب نیستن. بازم خودتون بیشتر تحقیق کنید.