2777
2789

من چند تا راهکار بلدم واسه پرشدن صورت

۱_ آبرسان هر روز بزنید. فیلینکو عالیه. روش مرطوب کننده بدون پارابن که صورتتون رو کدر نکنه. مرطوب کننده تراست من راضی بودم انارش لیفت کننده هم هست.حالا شما هر مارکی که دوست دارید بخرید فقط فاقد پارابن باشه که کدر نکنه.ضد آفتاب هم یادتون نره

۲_ قرص هیالارون سائور واسه شرکت یوروویتال هست به خاطر آبرسانی عمیقی که داره به پرشدن صورت کمک میکنه حتی واسه برطرف شدت خشکی مو و چشم و پوست بدن و پاشنه پا هم عالیه

۳_ پودر ژلاتین رو تو آب داغ حل کنید و صبح ناشتا بخورید.یک قاشق سرخالی پودر ژلاتین ساده تو یک لیوان آب جوش کمی که ولرم شد بخورید. یا مثل ژله درست کنید بذارید تو یخچال صبح ناشتا اندازه یک پیاله میل کنید.درباره اش برید بخونید.

۴_پای مرغ رو حسابی بذارید بپزه عصاره اش که ژله ایه رو در هفته سه بار بخورید.

۵_ یه چیزی بگم مثل بمب میمونه از یه خانم دکتر که استرالیا زندگی میکنه یاد گرفتم.

قلم گاو یا گوسفند رو حسابی میذازی با پیاز و فلفل و زردچوبه میپزی بعد عصاره اش رو تو قالب های یخ یا هر ظرفی که دارید کوچولو کوچولو بذارید فریزر هر روز صبح ناشتا بریزید تو ظرف و روی حرارت بذارید تا جوش بیاد اگه خواستید دوباره کمی فلفل و زردچوبه و آبلیمو بزنید و نصف لیوان بخورید. هر روز صبح ناشتا این کار رو کنید. نگران چربیش هم نباشید.میگفت چربیهای مفید و لازمی هستن که استخوانها و غضروفها و مفاصل بهش نیاز دارن . 

اگه پیجش رو پیدا کردم میام اینجا براتون میذارم اگه دوست داشتید برید خودتون ببینید😊

۶_ نشاسته گندم یا ذرت. یک قاشق رو تو آب یا شیر حل کنید و بخورید. ناشتا بهتره ولی ممکنه معده تون رو اذیت کنه. هر ساعتی در روز تونستید بخورید. شب قبل از خواب هم خوبه. میتونید فرنیش هم کنید اگه فقط صورتتون میخواید تپل بشه شکر نزنید اگر واسه کل بدن میخواید شکر هم بزنید.

۷_ از ماسکهای طبیعی هم. ماسک خیار و گلاب خوبه. ماسک ورقه ژلاتین یا پودر ژلاتین تو شیر و عسل هم عالیه.

۸_ دخترا هفته ای ۳ بار یوگای صورت و ماساژ صورت هم انجام بدید عالیه که در کنار پر شدن صورتتون فرم هم بدید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودر ژلاتین از قلم گاو و گوسفند و مرغ هست کلاژن ساز طبیعی و بدون ضرر هست

بچه ها ژله هم خوبه ولی نه به اندازه پودر و ورقه ژلاتین

ژله شکر و افزودنی و رنگ قاطیش هست 

رنگ قرمز که تو ژله و آبنبات و لواشک و ... به کار میبرن سه ساله که سرطانزا اعلام شده. لطفا استفاده نکنید. تو پیج دکتر حامد رئیسی ایمونولوژیست دیدم گفتم اینجا بهتون بگم فقط رنگ قرمز رو گفت.

پودر ژلاتین رو از لوازم قنادی فروشی مطمئن بخرید.

پودر ژلاتین وارداتی نخرید ممکنه حلال نباشه یعنی خوکی باشه.بگید گاوی میخوام.

دخترها خواهرهای خوبم لطفا قرص و دارویی که نمیشناسید رو خریداری نکنید. به فکر کبد و کلیه هاتون باشید. ارزش سلامتیتون بیشتر از چاقی و لاغریه. از مواد طبیعی البته به شرطی که بهش واکنش آلرژیک یا گوارشی نشون ندادید استفاده کنید. هر دمنوش یا داروی گیاهی رو با توجه به طبعتون مصرف کنید.

اسی منم صورتم خیلی لاغر شده 

پودر ژلاتین گیر نیاوردم 

پودر ژله آلوئه ورا گرفتم هر روز یه قاشق میریزم توی 

آب جوش میخورم 

بخاطر اینکه این ژله رنگ نداره گرفتم 

بنظرت خوبه؟

یه محلول هم بگم واسه موهاتون

گیاه دم اسب و گزنه و رزماری و تخم شنبلیه و ۱۵ تا میخک رو بذارید با یک لیوان آب آروم آروم ۲۰ دقیقه با در بسته بجوشه. بعد صافش کنید بربزید تو ظرف اسپری و هر روز یا یک روز درمیون قبل حمام اسپری کنید کف سرتون و کمی هم بمالید به ابروهاتون.عالیییه

شامپوی بدون سولفات هم اگه استفاده کنید که دیگه عالیتره

بچه ها هر کدوم از مواد بالایی رو نداشتید هم اشکالی نداره هر کدوم رو داشتید بزنید حتی میخک خالی هم عالیه. 

اسی منم صورتم خیلی لاغر شده پودر ژلاتین گیر نیاوردم پودر ژله آلوئه ورا گرفتم هر روز یه قاشق میریزم ت ...

خوبه نه اینکه بد باشه ولی ژلاتین ساده خیلی بهتره. اگه فله ای پیدا نکردی برند شیبابا و فرمند داره عزیزم

خوبه نه اینکه بد باشه ولی ژلاتین ساده خیلی بهتره. اگه فله ای پیدا نکردی برند شیبابا و فرمند داره عزی ...

اهان پس یعنی تاثیر ژلاتین بیشتره 

چه تاپیک باحالی زدی 

نکته های جالب و مفیدی هم گفتی دستت درد نکنه 

عزیزم🙏🌹✨

بچه ها یه روتین ساده پوستی هم بگم با توجه به نوع پوستتون محصولات رو خریداری کنید 

۱_ اگر آرایش دارید واسه پاک کردنش اول از میسلار واتر استفاده کنید

۲_شوینده مناسب پوستتون. واسه پوستهای خشک و معمولی فوم بهتره واسه پوستهای چرب ژل شستشو

اصلا از صابون استفاده نکنید مخصوصا دست سازها

۳_ تونر مخصوصا تونر ویتامین سی ویتالایر واسه پوستهای لک دار و کدر عالیه. بعد از شستشو و خشک شدن پوست یه کم بریزید روی پدهای دیسکی و بزنید روی پوستتون.

۴_ آبرسان بعد مرطوب کننده بزنید

اگه مرطوب کننده نزنید آبرسانتون بخار میشه و میره ولی مرطوب کننده مثل سددفاعی دورش رو میگیره و یک لایه محافظتی ایجاد میکنه و نمیذاره آبرسانتون بپره

۵_ شبها از اکتیوها استفاده کنید. ولی فقط یک اکتیو

مثلا دوبار در هفته از رتینول یا قویترش رتینال استفاده کنید ولی خیلی دقیق و منظم مثلا شنبه ها و سه شنبه ها شب

بعدش دوباره روش آب سان و مرطوب کننده بزنید.

شب دیگه مثلا آ اچ آ بزنید یا هر اکتیوی که پوستتون نیاز داره ولی همه رو تو یک شب با هم نزنید. 

شبهایی که از اکتیوها استفاده میکنید از سرم یا کرم ویتامین سی اصلا استفاده نکنید.

شبهای دیگه میتونید ویتامین سی بزنید یا صبح ها بزنید ولی بعدش حتما ضد آفتاب رو بزنید

بچه ها ضد آفتاب مهم ترین اصل یک روتینه.

رتینول هم که معجزه جوانسازیه.

پس شوینده مناسب پوستتون و آبرسان و مرطوب کننده و رتینول و ویتامین سی و ضدآفتاب مهمترین چیزها برای داشتن پوست خوب هست.فقط درست استفاده کنید.مهمترینها اینا بودن🤗🤗

مابقی چیزها رو با توجه به نوع پوستتون اگه خواستید استفاده کنید مثل سالیسیلیک اسید و ضد جوشها و آ اچ آ و بی اچ آ

اهان پس یعنی تاثیر ژلاتین بیشتره چه تاپیک باحالی زدی نکته های جالب و مفیدی هم گفتی دستت درد نکنه عزی ...

خواهش میکنم عزیزم. من خودم بعد از کرونا یهویی ۱۰ کیلو کم کردم صورتم لاغر شد عضلاتم تحلیل رفت افتادگی موست صورت پیدا کردم. ریزش موی شدید😔

من از چاقی صوبت خوشم نمیاد جرااا

اگه پوست صورتت با وجود لاغری نرمال باشه خیلی هم خوبه و زیبایی خودش رو داره حتما که نباید تپل باشیم😊 ولی من چون صورتم پر بود بعد به خاطر کرونا صورتم لاغر شد و افتادگی پیدا کرد و چروکهای ریز خوب خیلی بد شدم. باید دوباره پرتر بشم تا صورتم فرم بگیره. گونه هام کلا آب شد😔

خواهش میکنم عزیزم. من خودم بعد از کرونا یهویی ۱۰ کیلو کم کردم صورتم لاغر شد عضلاتم تحلیل رفت افتادگی ...

منم بخاطر مشکل گوارشیم که درگیر رفلاکس و حالت 

تهوع و اینجور چیزام صورتم خیلی لاغر شده 

دور چشمام پر از چروک شده با اینکه سنی هم ندارم 

دیگه خیلی وقته اعتماد به نفسمو از دست دادم🥲💔

فعلا بریم بخوابیم. دوباره برمیگردم. سوالی داشتید خوشحال میشم اگه بلد بودم راهنمایی کنم. اگرم بلد نبودم براتون تحقیق میکنم و درست ترین رو میگم.شبتون خوش💋💋💖💖