2777
2789
عنوان

هکر گوشی امکان داره حساب بانکی رو هم هک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 63 پست
😐😐😐عملا داره دستکاری روانی میکنه...واااای..من اگه همچین شوهری داشته باشم، میکشمش

فکر می‌کنی هیچ آدمی تو زندگی بقیه نیست منم اوایل میگفتم آدمش میکنم درست میشه تا حدودی شد ولی چ فایده وقتی یکاری رو میگی بهش انجام نده همون کارو قایمکی انجام بده

😐😐😐عملا داره دستکاری روانی میکنه...واااای..من اگه همچین شوهری داشته باشم، میکشمش

چ فایده  برا اینکه  ثابت کنه به اطرافیان و خانوادش من به زن رو نمیدم  همه چی رو از من مخفی کنه خب منم با محبت نیاز دارم من کمبود ها مو چجوری جبران کنم ن درس بخونم نذسر کار برم تا کی خانوادم برام لباس و وسیله هایی  ک دوست دارم رو بخرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر می‌کنی هیچ آدمی تو زندگی بقیه نیست منم اوایل میگفتم آدمش میکنم درست میشه تا حدودی شد ولی چ فایده ...

حق داری عزیزم

واقعا ما تو بقبه نیستیم که بدونیم داره چی میگذره بهشون..

امیدوارم که هر چه زودتر درست بشه برات

ماکارون هستم:)

چ فایده برا اینکه ثابت کنه به اطرافیان و خانوادش من به زن رو نمیدم همه چی رو از من مخفی کنه خب من ...

نذار خانوادت بخرن

اونا که ظاهرا الان دارن طرفداری داماد رو میکنن، احازه بدن داماد دسته گل‌شون بخره...

حق داری عزیزمواقعا ما تو بقبه نیستیم که بدونیم داره چی میگذره بهشون..امیدوارم که هر چه زودتر درست بش ...

بنظرت هر موقع انتقال شدم با همون طلاها برم دنبال آرایشگری یا ی شغلی

نذار خانوادت بخرناونا که ظاهرا الان دارن طرفداری داماد رو میکنن، احازه بدن داماد دسته گل‌شون بخره...

آخه اینکه بیخیاله واسش مهم نیست من کم میارم جلو بقیه

نذار خانوادت بخرناونا که ظاهرا الان دارن طرفداری داماد رو میکنن، احازه بدن داماد دسته گل‌شون بخره...

میخوام خودم به درآمد مالی برسم اگه شرایط مالیم اوکی شع نیاز به حمایت خانوادمم ندارم از یک سمت میگم بذار غرق خوشگذرونی با بقیه شه سرگرم شه حساسیت و گیر دادنش ب من کمتر میشه اونوقت کم کم میتونم قانع ش کنم برم سرکار 

بنظرت هر موقع انتقال شدم با همون طلاها برم دنبال آرایشگری یا ی شغلی

توو این شرایط اقتصادی، نه..

باید یه کسب و کاری باشه که بیشتر از ۴۰ درصد بهت سود بده

قرار باشه کمتر بده، همون بهنر که طلا رو نگه داری..

من خودم آرایشگرم، اما اوضاع اقتصادی متاسفانه جالب نیست..

پیشنهادم اینه که بری اطلاعاتت رو درباره بازارهای مالی بیشتر کنی..

از روی طلا نوسان بگیری

میخوام خودم به درآمد مالی برسم اگه شرایط مالیم اوکی شع نیاز به حمایت خانوادمم ندارم از یک سمت میگم ب ...

همون کنکور فرهنگیان رو اگر بتونی اوکی کنی واقعا عالیه

رشته های پرستاری و کادر درمانم واقعا عالیه

راحت تر میتونی استخدام بشی..

همون کنکور فرهنگیان رو اگر بتونی اوکی کنی واقعا عالیهرشته های پرستاری و کادر درمانم واقعا عالیهراحت ...

تا اردیبهشت فقط وقت دارم چون فقط امسالو قانعش کردم آزمون بدم بنظرت سوالات آزمون های آزمایشی رو بگیرم  با کنکور تحلیل کنم کمکم می‌کنه 

توو این شرایط اقتصادی، نه..باید یه کسب و کاری باشه که بیشتر از ۴۰ درصد بهت سود بدهقرار باشه کمتر بده ...

راجب بحث سواد مالی توی یوتیوب سرچ کنم آموزش ببینم یا اینستا 

میشه بیشتر راهنماییم کنی

ببین من صرفا تجربه خودم رو میگم..

بهت یه آیدی میدم..

پیج‌اش رو نگاه کن‌‌..

اگر با تحلیل‌هاش اوکی بودی

در مورد طلا و دلار منظورمه...

برو بقیه مطالب پیج‌اش رو هم ببین..

اطلاعاتت رو درباره سرمایه گذاری ببر بالا..

من خودم اول از تحلیل‌هاش شروع کردم..

بنظر خودم اوکی بود و درست از آب در اومد..

دوره آموزشی‌شون رو گرفتم..

برای من خودم بشخصه خوب بود و راضی ‌ام از انتخابم..

اما هیچوقت به کسی نمیگم که دوره‌اش فلانه و بهمانه، برو بگیر..

من آیدی رو بهت میدم..

خودت یه مدت زیرنظر بگیر و چک بکن..

ببین چجوریه♥️

Fx_arad

تا اردیبهشت فقط وقت دارم چون فقط امسالو قانعش کردم آزمون بدم بنظرت سوالات آزمون های آزمایشی رو بگیرم ...

صد در صد کمکت میکنه..

تمرکزت رو بذار روی همین موضوع

فعلا بیخیال هک و اینا شو

تو که میدونی هرزه و آشغاله..

درگیر نکن بیشتر از این خودت رو..

تمرکزت رو بذار روی درس..

اصولی بخون

نکته بنویس

اونهایی که اشتباهه رو جداگونه لیست کن بنویس..

انشاءالله که قبول بشی