2777
2789
عنوان

هکر گوشی امکان داره حساب بانکی رو هم هک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 63 پست
نمیدونم چی بگم فقط دلم میسوزه واسه خانومایی مث خودمون امیدوارم بزودی رسوا بشه نیاز ب هک نباشه قلبا ب ...

آخه ن توان اینو دارم که قبول کنم و بپذیرم ن اینکه زندگی مو ترک کنم با توجه به شناختی که ازش دارم نگرانم نتونم از حق خودم دفاع کنم یا بلایی سر خانوادم بیاره چون قبلاً تو عقد یه مدت قهر کردم باهاش بعد کلی واسطه آورد که آشتی کردیم اما به مدت طولانی نذاشت خانوادمو ببینم

شوهرت دیوونه و حرومزاده که هست..اومدیمو و اومد دزدید..دستش رسید، رفت برداشت و فروخت...بتونی پیگیری ک ...

متوجه نمیشه خانوادم اصرار دارن کادویی بهم بده اما قبول نکردم و گفتم بمونه امانت پیششون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم حالتو پیگیرنشوو ک نابودمیشی منم خواستم هک کنم پشیمون شدم مبلغشم زیادبود۱۰تومن میخواست گفتم ار ...

نه این زیر یک میلیون انجام میده اما احتمالا کلاهبرداریه

آخه ن توان اینو دارم که قبول کنم و بپذیرم ن اینکه زندگی مو ترک کنم با توجه به شناختی که ازش دارم نگر ...

هیچ کاری نمیتونه بکنه وابسته ای بهش؟ توروخدا نزاربفهمه نمیتونی بدترعدابت میده قوی باش

🕊✨🤲🏻

نه این زیر یک میلیون انجام میده اما احتمالا کلاهبرداریه

ندیاااا هک کارهرکسی نیس تازه اینی ک من میگم باالتماس خواست انجام بده گفت فقط کافیه شربشه پای همه میادوسط طرف میتونه شکایتتوکنه بیخیالش پیگیرنشو ک روانت داعون میشه

🕊✨🤲🏻

هیچ کاری نمیتونه بکنه وابسته ای بهش؟ توروخدا نزاربفهمه نمیتونی بدترعدابت میده قوی باش

یک جورایی دلم میسوزه اخلاقش خیلی تند و بدتر از اینا بود اما اون موقع ها خیانت نمی کرد از خیلی چیزا گذشتم و دارم می‌گذرم تا اینجا رسیدیم  پنجاه گرم طلایی که خانوادم به سختی گرفته بودم رو دادمالان یهویی بذارم وبرم تا این برسه به تمام خواسته هاش یا دوباره میاد دنبالم و خانوادم میگن برو باهاش  اون موقع ترس از دست دادنم هم می‌ریزه براش

یک جورایی دلم میسوزه اخلاقش خیلی تند و بدتر از اینا بود اما اون موقع ها خیانت نمی کرد از خیلی چیزا گ ...

بمون سرزندگیت جایی نرو اگر واقعا داره کاری میکنه خودش میگ برو فققط اگر ی درصدخواستی بری ازمهریت نگدر هیچ کاری نمیتونه بکنه نترس 

🕊✨🤲🏻

ندیاااا هک کارهرکسی نیس تازه اینی ک من میگم باالتماس خواست انجام بده گفت فقط کافیه شربشه پای همه میا ...

دوست دارم برم سرکار اجازه نمیده  دانشگاه اوایل نامزدی آوردم گفت فعلا نرو خودم بعد عقد بهترین رشته آزاد میبرمت الان تا میگم میگه بیخود فرهنگیان اگه بیاری شاید بذارم که بری اونم با شرایط من آوردنش سخته

خوب کردی..از گه کاریای شوهرت گفتی به خانوادت؟

قبل اینکه من بگم بعد کلی فحاشی و کتک زدن من زنگ میزنه موضوع رو کاملا میپیچونه و از جایی که من یک حرفی گفتم توضیح میده کاراشو با زبون چرب و نرم توجیه می‌کنه ننه من غریبم بازی هم درمیارع آخر سرم عذر خواهی می‌کنه که اگه دخترتون شکایت منو کرد بدونید موضوع این بوده 

منم که به خانوادم میگم میگن آخه دلش پاکه  دست خودش نیست

قبل اینکه من بگم بعد کلی فحاشی و کتک زدن من زنگ میزنه موضوع رو کاملا میپیچونه و از جایی که من یک حرف ...

من حریف زبونش نمیشم ن تنها من اکثر همکاراشم همینجورین

قبل اینکه من بگم بعد کلی فحاشی و کتک زدن من زنگ میزنه موضوع رو کاملا میپیچونه و از جایی که من یک حرف ...

😐😐😐

عملا داره دستکاری روانی میکنه...

واااای..

من اگه همچین شوهری داشته باشم، میکشمش

ماکارون هستم:)