2777
2789
عنوان

بدون بچه چطور زندگیتون شاد و قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2311 بازدید | 144 پست
منم قبل ازدواجم مثل شما بودم و حقیقتا وقتی ازدواج کردم رفتارای همسرم و اینکه انقدر نی نی هارو دوست د ...

اي جان فقط چند ماه اقدام هستي خوب بابا نگران نباش بعد از يك ستل تازه بايد بري دنبال درمان 

گرمي جات بخور دكتر محمد فصيحي دستجردي سايتش هست نتي هم مشاوره ميده تهران هستي حضوري برو 

تغذيه خيلي مهم هست و خواب خوب و دقيقا رهاش كن استرس باعث نگرفتن نطفه ميشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بیاد،میفهمی شادی بعد از اون سوتفاهم بود

دقیقاااا،

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

گاهی انسان میداند که آوردن یک کودک، مسئولیتی است که نمی‌تواند به درستی بر عهده گیرد؛ و اعتراف به این حقیقت، خود شکلی از عشق است............................................. این جمله از کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد هست و خیلی با مفهومه بنظرم..خیلی...

عزیزم همه قرار نیست مادر بشن همه قرار نیست ازدواج کنند....مادری تقدیری از پیش نوشته‌شده نیست؛ نقشیه ...

عزیزم من خودم بچه ها رو خیلی زیاد دوست دارم، خیلی زود با بچه ها ارتباط میگیرم،تو رابطه با بچه ها خیلی صبورم، با بچه های فامیل و دوست بازی میکنم، براشون شعر میخونم باهاشون درساشون رو کار میکنم، مجرد که بودم همیشه دوست داشتم بچه خودم رو داشته باشم ولی وقتی ازدواج کردم از مسئولیت بچه ترسیدم،از ایندش، از اینکه یه بیگناه رو بیارم دنیا و بیچاره بشه، الان که مریضم میگم نکنه بیاد و مثل خودم که درد دارم و شب و روزم گریه است زجر بکشه،ولی خب شوهرم خیلی بچه دوست داره، زندگی و ثمره زندگی رو تو بچه داشتن میبینه، اونم گناه داره حق داره بچه بخواد، ولی اگه دست خودم بود هیچوقت بچه نمیخواستم. 

پوشش فقط چشمام گشاد شد ما تهران هستيم و پوشش از لس انجلس راحت تر هست اعتقادات هم كسي به كسي كاري ندا ...

اره خوشگلم ولی با ترس ولرز تازه من اصلا بی حجابیونمیپسندم خودم حجابم معمولیه شال هم همچنان سرم میکنم 

این مثال هست خیلی چیزای دیگ منظورمه ک نمیشه اینجا گفت 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

عزیزم من هشت ساله داره میره تو۹سال ک ازدواج کردیم خداروشکر خیلی ام زندگیمون شاده بخدا تازه انقدر خود ...

یه همچین زندگی متاهلی میخام ایشالا شوهرم همینطوری خوش ذوق باشه خدایا ینی میشه مجردی خوبی ندارم متاهلیم خوب باشه؟😍🥹

خواهرجان توضیح میدی چیکارا میکنی باشوهرت تفریحاتتون چیاس؟

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
چند وقت پیش توی بیمارستان یه خانم جوان دیدم پدر مادر پیرشو آورده بود بیمارستان پدرش زمین گیر شده بود ...

عزیزم وضعیت اکثرا همینه 

مادربزرگم سرطان داشت با ۶ تا بچه فقط مادر من از صبح تا شب تو بیمارستان بود بقیه فقط تماس میگرفتن یا اگر سر میزدن شام میموندن و بیشتر زحمت میدادن 

نسل جدید هم که اکثرا یکی دوتا بچه دارن و بیشتر مهاجرت کردن 

من خودم تنهام با پدر و مادرم واقعا الان هم یه روزایی خسته و افسرده میشم برای همین ازدواج هم کنم دوست ندارم بچه بیارم که بخواد استرس من و باباش رو داشته باشه درگیر دکترهای ما بشه حالا مشکلات دیگر جامعه بماند

بدون بچه که هیچ بدون شوهر هم زندگیم شاد و قشنگه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
اره معلما یکم دیر نی نی میارن...ولی من از بچگییییم عاشق نی نی بودم انقدر عروسک دوست داشتم که مامانم ...

اسی منو چی میگی؟کل فامیللل میدونن عاشق نینیم هیجا نینی نداریم دوروبرمون 

همه پیجای سیسمونیو دارم 

من بدتراز تو حتی مرحله اولشم پیش نرفتم ینی همسرم نداررم مجردم شوهرمم پیدا نشده چ برسه نینی من دوتا استرس دارم😭😂حداقل خوشحال باش جلوترازمنی

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
دعای خاصی داره عزیزم؟ میشه یادم بدی؟

الهی اِستَعمِلنی لِما خَلقتَنی لَه

خدایا من را خرج کاری کن که مرا بخاطرش آفریدی🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3