naziiiiiiiiiiiii6971 مدیر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 15623 عنوان 🤌🤌🤌🤌 | مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 96 پست ارزوتون چیه ؟ بجز پول و سلامتی عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️ 1404/08/15 | 00:42 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naziiiiiiiiiiiii6971 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 15623 اصن من هر وقتی شما رو میبینم ناخودآگاه یاد اون جوجه میفتم🥺😂 چشمم شور نیست هر بارم میگم خدا حفظش کن ... دورت بگردمممممم ک اتقد مهربونی عزیزمممم قربونت برم اتفاقا خیلییی خوشحال میشممم ک دلا رو یادته 😂عکسشو دیدی؟ ک یادت مونده؟ وای چ باحال عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
aroshida عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 519 مامان دلا خانوم؟ همیشه فک میکردم اسی مجرده😅😅 نه پروفایلشون که گویای همه چیز هستبله یه دختری دارن به قول همون آهنگ معروف که شاه نداره صورتی داره ماه نداره🥺😍 مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیلهها و پروانه شدن🦋🌱
naziiiiiiiiiiiii6971 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 15623 هیچکاشکی خودکشی حلال بود اااع منفی ممنوع ممنوعپدر و مادر چی؟ نمیتونه دلیل بشه ک ب مرگ فک نکنید عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
aroshida عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 519 دورت بگردمممممم ک اتقد مهربونی عزیزمممم قربونت برم اتفاقا خیلییی خوشحال میشممم ک دلا رو یادته 😂عکسش ... الهی براتون نگهدارش باشه💕بله من با کاربری ترپیتامینم توی تایپک عکسش بودماینقدر قند بود توی ذهنم موندهر چند من خودم علاقهی خاصی به نینییا دارمالبته نینییای مردم و گرنه خودم حوصله بچهداری ندارم😂😂 مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیلهها و پروانه شدن🦋🌱
naziiiiiiiiiiiii6971 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 15623 مامان دلا خانوم؟ همیشه فک میکردم اسی مجرده😅😅 واااای 🤣🤣🤣🤣🤣چراااا ازبس جفنگم🤣🤣🤣🤣ب همسرمگفتم بفروشمت ب کراشت ناراحت شد گفتم ناراحت نشو میزارمت دیوار مجانی و گفت میدم بری وای میخواس بکشتم🤣🤣🤣 عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
reza_reza_reza_reza عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 9175 اااع منفی ممنوع ممنوعپدر و مادر چی؟ نمیتونه دلیل بشه ک ب مرگ فک نکنید من بخاطر خودخواهی اونا اومدم تو این خراب شده و گرنه چه لزومی داره وقتی فقیری بیای بچه دار بشی تا اونم زجر بکشه
یهبندهخدایموقتی عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 583 نه پروفایلشون که گویای همه چیز هستبله یه دختری دارن به قول همون آهنگ معروف که شاه نداره صورتی داره ... اره دقت نکرده بودمم😅ایجان خدا حفظش کنه🥺💖
naziiiiiiiiiiiii6971 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 15623 نه پروفایلشون که گویای همه چیز هستبله یه دختری دارن به قول همون آهنگ معروف که شاه نداره صورتی داره ... ای فداااااات شممم قشنگمممم ک انقد خوبی تووو🥹🥹🥹 عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
aroshida عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 519 اره دقت نکرده بودمم😅ایجان خدا حفظش کنه🥺💖 خدا حافظ خونوادهی دوستداشتنیشون باشه💖 مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیلهها و پروانه شدن🦋🌱
naziiiiiiiiiiiii6971 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 15623 الهی براتون نگهدارش باشه💕بله من با کاربری ترپیتامینم توی تایپک عکسش بودماینقدر قند بود توی ذهنم م ... واااای مگه تعلیق شدییییی؟🫨🫨🫨کی باعث شد؟؟؟ عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
aroshida عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 519 ای فداااااات شممم قشنگمممم ک انقد خوبی تووو🥹🥹🥹 خدا نکنه عزیزمنجای من لپشو یه ماچ کن لطفاا🥺😂 مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیلهها و پروانه شدن🦋🌱
یهبندهخدایموقتی عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 583 واااای 🤣🤣🤣🤣🤣چراااا ازبس جفنگم🤣🤣🤣🤣ب همسرمگفتم بفروشمت ب کراشت ناراحت شد گفتم ناراحت نشو میز ... ارهه🤣🤣❤واییی بیچاره همسرت😂😂
aroshida عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 519 واااای مگه تعلیق شدییییی؟🫨🫨🫨کی باعث شد؟؟؟ نه نشدمخودم درخواست تعلیق سهماهه داده بودمباز دلتنگ شدمبا این زاپاسش برگشتمنینیسایت دیگه بخشی از هویت ما شده😂 مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیلهها و پروانه شدن🦋🌱
naziiiiiiiiiiiii6971 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 15623 من بخاطر خودخواهی اونا اومدم تو این خراب شده و گرنه چه لزومی داره وقتی فقیری بیای بچه دار بشی تا اون ... ای باباااااا چقد ناراحت کنندس😔😔اما خبب نمیشه کاریش کرد دیگه شده لدفا سعی کن خودت زندگیتو بهتر کنی سختههه خیلییی اما همه همینن فقط یکی کمتر یکی بیشتر سختی میکشه مهم اینه از پسش بربیایم عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
naziiiiiiiiiiiii6971 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 15623 خدا نکنه عزیزمنجای من لپشو یه ماچ کن لطفاا🥺😂 چشمممم عچقمممم😘😘😘🥹🥹 عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️