2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم واس داداشت آتیش گرفت از کجا میدونست که اون پیاله اناری که خونه خواهرش بهش مزه کرده همشو خورده اینجوری پشت سرش کوفت شده😓😓

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

قبول نکرد که اون اصلا ۲ تا بوده میگفت اون کاسه بیشتر از ۲ تا بود دیشب میخواستم ۲ دون کنم تو همون ظرف ...

اصلا کشش نده 

اوم. چای ونونشو بده سرینگین باش

بعد این هم زیاد مایه نذار برای خانواده اش اگر گله کرد بگو شما گفتی زیادبه مهمون نرسم وپذیرایی نکنم

اگر گفت کی گفتم بگو اونجا که دوتا انار دون کردم رامیگم ....

متاسفانه وقتی یکی ازنظر مالی ضربه میخوره خیلی ها باهاش....

متاسفانه کسی که پول دارتره اکثرا احترامش بیشتره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ی مدت تو خونه گدا گشنه صداش بزن بعد ک خونوادشم اومدن جلوشون  گدا گشنه صداش کن پرسیدن بگو خیلی خسیسه میگه میوه ب مهمون ندم ...بگو اگه براتون چیزی نمیارم چون این بعد ک رفتین میپره بهم .و هیچی نیار .

نوش جون داداشت

خاک برسر شوهرت باید میگفتی دیگه

اینی که الان بخوره ی ساعت بعد بره

برینش انقده واق واق کردن داره؟عنتر

خیلی معذرت میخوام ازهمه بابت کامنتم خیلی عصبی شدم

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

یکی دو  کیلو انار از همونا که میخره بخر بگو داداشم خریده آورده

آبرومو بردی

خاک تو سر گدات کنن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

سلام عزیزم...ببین میدونم کار شوهرت درست نیست.

ولی این شریک زندگیته دارین باهم زندگی میکنین پس وقتی میدونی اینجوری حساسه...خودتم سیاست داشته باش.

اصلا چرا انار دون کنی؟ چند نمونه میوه بیار هر کی هرچی خواست برداره بخوره.

چون معمولا کسی بیشتر از یکی برنمیداره.

نمیخواد جلو چش شوهرت انار دون شده بدی مهمون...

ول کن اینکارا رو.

اگرم دوس داری محبت کنی وقتی نیستش ازاین کارا بکن.

دوم مسائل خانوادگیتون و اینکه مثلا ورشکست شده چرا شوهرت باید بدونه؟ نباید مسائل خانوادگی و اسیبای مالی خونوادت رو شوهرت بفهمه. دیگه هیچ وقت چیزی نگو بهش یا نذار بفهمه.

ولی داداشت حرفش درست نبوده که انار و طالبی بیار

ای وای برادرزن دومادن دیگه احساس راحتی کرده به غریبه نگفته که ما خیلی باهم راحتیم خانوادگی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اتفاقا اونایی که بیشتر دارن بیشتر تنگ نظریشوهر منم همینجوریه

قبول دارم تو بستگان کسی رو داریم همه چیز داره بعد حسرت شوهر بیچاره منو میخوره که با دوتا بچه رفت خدمت که مستاجره که ۴ساله یه پراید غرازه زیر پاشه و نمیتونه عوض کنه که دستش تو کار ناقص شده و هرجایی بهش کار نمیدن

وای چرا باووررررم نمیشه مننننن

مگه میشه مگه داریم

اخه واسه دوتا انار چرا اینجوری میکنی مرد

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا مَہْدۍ..!» وهنگامی‌که‌درپیِ‌خودم‌بودم‌تــورایافتم،‌یا مهدی(♡ ‍️ 

چقدر دلم گرفت ادم تو خونه خودش حق نداشته باشه از مهمونش پذیرایی کنه اونم برادر تو تو اون خونه و هر چ ...

😔😔😔 فکر می کنی.  وقتی جلوی طرف شروع می کنه به غر زدن و ابرو ریزی، نمی تونی هر کاری دلت خواست بکنی! 

آبروداری تو همچین خانه هایی واقعا سخته! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.