2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تو عقل نداری

982 بازدید | 50 پست

من هر ماه بیست تومان درآمد دارم که با هفده تومنش طلا شکسته می خرم با سه تومان تا آخر ماه خرج خوراکی یا رفت و آمد اینا می کنم 

این ماه یه پسر بچه کم بینا هست تو محله قبلی ما که مادرش فلج ه پدرش هم کم توان ذهنی و درآمد کم دارم

این پسر بچه کلاس اول ه ولی پول کفش و کیف و عینک و وسایل نوشتن نابینا ها نداشت

مهر ماه من و چند تا از خانم های محل قبلی پول جمع کردیم کیف و کفش خریدیم 

ولی اون دستگاهه موند 

این ماه هم ما اون سه تونن و دادم بهشون جمع شد و خریدن 

به شوهرم گفتم بیا کمک کن 

راحت می تونست کل شو کمک کنه ولی گفت تو عقل نداری و نیازمند واقعی نمیگه نیاز دارم

ولی واقعا نیازمند بودن چند تا از آقایون مسجد رفتن دیدن

دیگ ازش کمک نخاه اون بده نیس انگار 

ولی ممکنه تورو سرد کنه ار این کار خیر

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شوهرتون اشتباه کرده مثل همه ما که اشتباه میکنیم ولی شما بگذرید.

بنده نیازمند دیدم دستمال میفروخت منتهی از بس کم میخریدن به مردم التماس میکرد بخرن یک مدت دیگه دیدم گدایی میکنه.... ما وقتی کمک نکنیم گدا به وجود میاد ... خیلی از کسایی که گدایی میکنن واقعا ندارن، همشون بچاپ نیستن....

خدا خیرتون بده خدا براتون قشنگ بسازه که دل یک خانواده رو خوشحال کردید، خدا خوشحالتون کنه

خدا به قدر دل بزرگت‌ بهت ببخشه نه عقل کمه شوهرت ببخشید بد گفتم حرصم گرفت

اونم خیلی کمک کرده سر مدرسه نوشتن بچه های کار برای هر بچه دو تومنی هزینه مدرسه داد کیف و کفش خریدیم ولی با این خانواده لجه انگار