2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تو عقل نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 50 پست
عجب چي ميخان بدبختي بچه شون!! وقتي شما ك سالمي نظرت اين هست توقعي از اون ك مشكل ذهني داره نيست

این چه استدلالیه،یباره بگو ادم فقیر باید مقطوع النسل بشه.اون بچه هم بزرگ میشه ب درامد میرسه همیشه ک یجور نمیمونه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه استدلالیه،یباره بگو ادم فقیر باید مقطوع النسل بشه.اون بچه هم بزرگ میشه ب درامد میرسه همیشه ک ...

خانم نخوندي باباش ناتوان ذهني هست مامانش فلجه و اين بچه هم با مشكلات ژنتيكي داغون پدر مادرش كم بينا شده

فقير بودنش هم ك بكنار

بله ادمي ك فقير هست و از پس خودشم بر نمياد نسلش منقرض بشه توي جامعه فعلي بهتره تا يكي رو بياره بدبخت بشه 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

خانم نخوندي باباش ناتوان ذهني هست مامانش فلجه و اين بچه هم با مشكلات ژنتيكي داغون پدر مادرش كم بينا ...

وای چرا نسلشون منقرص بشه ، چطوری دلت میاد بگی. خدا اگه میخاست خودش منقرصشون میکرد عقیم میشدن. استعفرالله. شاید اینا انسانهای پاک و بنده خوب خدا باشن ک روی زمین خدا نفس میکشن. و خدا رو سجده میکنن،خدا دوستشون داره.

اونم خیلی کمک کرده سر مدرسه نوشتن بچه های کار برای هر بچه دو تومنی هزینه مدرسه داد کیف و کفش خریدیم ...

میگن آدم نباید تو عصبانیت چیزی بگه راست گفتن الان شرمنده شدم گفتی ازینکارام کرده خدامنو ببخشه

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من...