2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من غیر انتفاعی بودم رفتم امور مالی اگر اشتباه نکنم دانشگاه شهریه اون ترم کامل گرفت بعد گفت به سلامت

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

من غیر انتفاعی بودم رفتم امور مالی اگر اشتباه نکنم دانشگاه شهریه اون ترم کامل گرفت بعد گفت به سلامت

من برای انتخاب واحد یک وهشتصد دادم چارت ۸ ترم رو داده

آموزشیار گفت بدهی ۴ ونیم داری باید اونو پرواخت کنی میگم نکنه اون نفهمید ک برا من چارت ۸ ترم رو دادن؟

من برای انتخاب واحد یک وهشتصد دادم چارت ۸ ترم رو دادهآموزشیار گفت بدهی ۴ ونیم داری باید اونو پرواخت ...

نمی‌دونم ولی بعید متوجه نشده باشه حالا باز دوباره برو بهشون بگو 

ولی چقدر من زورم اومد موقعی که داشتم تسویه میکردم 😂

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

من میترسم بگه شهریه کل ترم هارو بده

نه بابا 😳

من آخر اون ترم رفتم باقی مونده شهریه رو دادم. و آخرای ترم اول پشیمون شدم نرفتم کلا 

نه بابا 😳 من آخر اون ترم رفتم باقی مونده شهریه رو دادم. و آخرای ترم اول پشیمون شدم نرفتم کلا

ببین من الان برای انتخاب واحد یک وهشتصد ک دادم چارت ۸ ترم رو به من داده نگن باید شهریه ثابت کل ۸ ترم راباید بدی؟

ببین من الان برای انتخاب واحد یک وهشتصد ک دادم چارت ۸ ترم رو به من داده نگن باید شهریه ثابت کل ۸ ترم ...

شرایط انصراف از دانشگاه پیام نور که طبق یک آیین نامه مشخص شده است، بدین قرار است که هر یک از دانشجویانی که تمایل به انصراف از دانشگاه پیام نور را دارند، در ابتدا لازم است به دفتر آموزش دانشکده خود مراجعه کرده و درخواست فرم انصراف از تحصیل کند؛ قطعا بعد از انصراف از دانشگاه، اجازه ادامه تحصیل از دانشجویان سلب خواهد شد.

پس از ثبت درخواست انصراف و تکمیل فرم، درخواست دانشجو در مدت زمان یک ماه ذخیره شده و پس از گذشت این مدت به ثبت نهایی می‌ رسد‌.