2777
2789

مامان من حالت جغور بغور درست میکنه با سیب زمینی سرخ کرده 

سنگدونشم با یکم دنبه چرخ میکنه و چرخکرده . کباب درست میکنیم

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
مسلما ما هر روز نمی‌خوریم خیلی کمهمیشه زیاد روی در هرچیز مضر حتی گوشت قرمز و همین مرغهمیشه تعادل خوب ...

دل و ینگدون رو می‌ذارم کمی بخار پز بشه بعد یک پیاز تفت میدم با فلفل زردچوبه کمی هم سیب زمینی سرخ میکنم به صورت مکعبی دل و سنگدون رو هم میریزم با سیب زمینی و پیاز کمی تفت میدم بانون و سبزی خیلی خوشمزه میشه

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مرغ فروشی رفتم گفت اکثرا مرغان میارن داخل سنگدونشون یه چیز آهنی هست و اینقدر سنگدون قوی هست که با وجود یه میخ یا هر چیز دیگه کار خودشو انجام میده و به عنوان غذا بهترین قسمت مرغ هستش

والا ما پول داریم دل و سنگدون ربطی به پولداری داری و نداری شما دل و جیگر گوسفند نمیخورید؟این مرغ چه ...

منم یکیو میشناسم کیلو کیلو دنبه مرغ میخورن. هیچ مریضی هم ندارن از همسایه ها هستن خداروشکر 

حالا دوستانی که مخالف یه مطلبی هستین چرا ورود میکنید 

مثلا طرف میگه لطفا خانمهای مذهبی بیاد اکثرا مخالفا میرن 

و تازه طلبکارم هستن و توهین میکنند و خیلی تاپیک های دیگه 

خوب عنوان رو دیدی دوست هم نداشتی مخالف هم که هستی 

نیا داخل خوب

شوهر من ۱۳ساله تو کشتار گاه مرغ کارمیکنه اینقدرررررر مشتری داریم واسه سنگدون. دل.جگر.پای مرغ .کمرمرغ ...

پای مرغ سرشار از کلسیمه

من یه زمانی استخون پام شکسته بود

پزشک میگفت تا میتونی پای مرغ بخور

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

دل و سنگدون که خوردنش عیب ندارهولی ک..ن مرغ واقعااااااااا ادم باید عقل نداشته باشه که بخوره.سگ هم ...

دوست شوهرم دنبال همون میگشت میگفت کبابش خوشمزه ترینه🤣🤣🤣

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

من امروز دل مرغ رو با پیاز و سیر و فلفل دلمه و گوجه تفت دادم ، فلفل و نمک و پاپریکا زدم، دو لیوان آب رو با رب انار قاطی کردم به مواد اضافه کردم در ماهیتابرو گذاشتم نبم ساعته آماده شد ، رنگش مثل فسنجون شده بود

من تا حالا از نزدیک دل و سنگدون ندیدم

فقط اینستا دیدم خانومه باهاش کباب لقمه درست کرد😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
حالا دوستانی که مخالف یه مطلبی هستین چرا ورود میکنید مثلا طرف میگه لطفا خانمهای مذهبی بیاد اکثرا مخا ...

این یه چیز عادی بعضی ها در مورد جهل گارد بگیرین مثل من . حالا هر موضوعی باشه اونی که ساکته و بی تفاوته بنظرم کار خوبی نمی کنه شاید به نظر شما کارش خوبه که چیزی نمیگه ، اینکه کمک کنی کسانی که نا آگاهن و آگاه شن وظیفه انسانیه حالا ممکنه به مزاج تعدادی خوش نیاد ، فرق داره با تاپیکی که در مورد انتخاب رنگ نظر خواهی شده و کاملا سلیقه ایه و به کسی آسیبی نمیرسونه.