2777
2789
عنوان

دلتون میاد طلا بفروشید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 67 پست
خودم الان هیچی ندارم که برای رفتن به یه جای خاص به چشم بیادو برای خرید چیزهای سنگین هم پول ندارم بیچ ...

اگه خودتون ندارین بنظرم بیخیال عتیقه و نوستالژی و...بفروشین طلای مورد علاقتون بخرین .زندگی در لحظه هم تره 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودتون ندارین بنظرم بیخیال عتیقه و نوستالژی و...بفروشین طلای مورد علاقتون بخرین .زندگی در لحظه ه ...

من از زمانی که با شوهرم عقد کردم هی می‌خواستم طلاهام رو عوض کنم و هی دلم نیومده

ببین عجب آدم…ای هستم من😅

نمی‌دونم چمه واقعاً

من از زمانی که با شوهرم عقد کردم هی می‌خواستم طلاهام رو عوض کنم و هی دلم نیومدهببین عجب آدم…ای هستم ...

خواهر شوهر آبیاری کننده یبار دیگه بیاد به کمتر از سرویس برلیان راضی نشو🤣🤣

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خواهر شوهر آبیاری کننده یبار دیگه بیاد به کمتر از سرویس برلیان راضی نشو🤣🤣

هی انگشتر میخره لامصب فقط 

اون یکی فیتی*ش النگو داشت این انگشتر 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😆

هی انگشتر میخره لامصب فقط اون یکی فیتی*ش النگو داشت این انگشتر 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😆

بگو به  فیتی ش جواهر روی بیاره 😎

مریم مسیر باشگاه م تاخو نه از بازار هست 

بعد من کلی طلافروش هرروز درمسیر میبینم 

چقدرم طلاها شیک و مدرن شدن 

اگه پول داشتم هرکدوم و دوسست داشتم می‌خریدم🤑😂حیف قصدش دارم پولش نه

دیگه‌ باید غرورم رو بذارم کنار و مستقیممم بگم بخردوباره صاحب تاج‌ بشم🤣🤣🤣🤣

اون ورژن پرنسس قبلی که یه مدته خاموش شده رو روشن کن👸

مریم مسیر باشگاه م تاخو نه از بازار هست بعد من کلی طلافروش هرروز درمسیر میبینم چقدرم طلاها شیک و مدر ...

خیلی طلاها خوشگل شدن

من رفتم اطلس مال یک چیزهای خفنی بود 

ولی من کتونی خریدم نه طلا 🤣

دوباره رفتم بازار تهران یه راسته کل طلاهای خز من حتی اون سرویس گل رو داشت و کلی النگو تو ویترین بود یه ذره آرامش پیدا کردم😅  

اون ورژن پرنسس قبلی که یه مدته خاموش شده رو روشن کن👸

خیلی اون زمان پرنسس شده بودم

واقعاً جوانی و جاهلی هم عالم خودش رو داشت 😅

پیرهن پرنسسی هم داشتم عین احمق‌ها توی خونه می‌پوشیدم چون من روم نمیشه توی مراسم‌های بقیه پرنسس بشم مثل بعضیییی‌ها که نام نمیبرم😅💔

خیلی طلاها خوشگل شدنمن رفتم اطلس مال یک چیزهای خفنی بود ولی من کتونی خریدم نه طلا 🤣دوباره رفتم بازا ...

النگو الان همه جا هست کریم خان پر النگو هست ❤😂

شهرای ماهم که دیگه نگم🤣

فقط یسری جواهر فروشای لوکس دیدن النگو ندارن 

نهایتش النگو دستبندی دارن

خیلی اون زمان پرنسس شده بودمواقعاً جوانی و جاهلی هم عالم خودش رو داشت 😅پیرهن پرنسسی هم داشتم عین اح ...

بعضیییییها🤣🤣🤣🤣🤣

دوباره درصد پرنسس ی رو فعال کن بنظرم خیلی وقته خاموش شده😅

من ی نیم پوش دارم ۷ گرمه میگم بفروشمش برم گوشیS24بگیرم ولی میترسم ب خانوادم بگم🥲😂

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾