2777
2789
عنوان

دلتون میاد طلا بفروشید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 68 پست
باز گوریل کلی آپشن داشت ولی وقتی طرف یه آدم بدون آپشن هست بعد منو میاره پایین اونو میبره بالا قلبم م ...

خب چی شد؟ گوریل فول آپشن کنیزش رو قبل از عقد کتک زد😅

صحبت کردی با مادرت در مورد این قضیه؟

بهش گفتی تا من رو بالا نبری در ازدواج موفق نمیشم و در نظر طرف مقابلم ارزشمند دیده نمیشم؟

خب چی شد؟ گوریل فول آپشن کنیزش رو قبل از عقد کتک زد😅صحبت کردی با مادرت در مورد این قضیه؟بهش گفتی تا ...

میگه تو خودتو دست بالا میگیری 

فلانی پدرش ثروتمند هست  خودش دکترا با پسر معمولی دیپلم کارگر کارخونه ازدواج کرده خيلی هم متواضعه  همه خرجشم با خانواده دختره 

احسنت بهش.

بعد دختر فقیر با پسر پولدار ازدواج کنه بهش میگه گدا زاده خونه پدرش هیچی ندیده خونخ شوهر دیده 😐😐😐😐😐😐😐😐🤦‍♀️

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه تو خودتو دست بالا میگیری فلانی پدرش ثروتمند هست خودش دکترا با پسر معمولی دیپلم کارگر کارخونه ا ...

بی‌پروا تر صحبت کن

و خواسته‌هات رو واضح‌تر بگو

من سر ازدواج با گوریل و تا چندسال بعدش روم نمی‌شد به مامان بابام بگم چی میخوام از زندگی و هرچی می‌گفتن می‌گفتم اوکی

قشنگ همون نقش کنیز رو داشتم😅

ولی خب وقتی بحث یک عمر زندگی هست شاید اون لحظه مادرت ازت به دل بگیره ولی بهش بگو

بی‌پروا تر صحبت کنو خواسته‌هات رو واضح‌تر بگومن سر ازدواج با گوریل و تا چندسال بعدش روم نمی‌شد به ما ...

بریم خصوصی؟؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اینارو خودش یروز میفهمه ولی ا ون روز خیلی دیره و جبران سخت🤦‍♀️💔

من کلی براش توضیح دادم که عاقبتش چیه 

و‌ گفتم یه آدم اشتباه با من چه کار کرد

گفت وقتی فلانی(شوهرم)  تو رو گرفته منم اگر با پرنسسعلی موفق نشم با یکی دیگه ازدواج می‌کنم‌ بهتر از شوهر تو

چون خودمم از تو بالاترم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

همین که دلش رو داری خوبهحتی اگر خانواده اجازه ندن و نتونی انجامش بدی

ولی بنظرم ارزششو نداره چون خیلی دوسش دارم دستبندمو🥺

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

من کلی براش توضیح دادم که عاقبتش چیه و‌ گفتم یه آدم اشتباه با من چه کار کردگفت وقتی فلانی(شوهرم) تو ...

دیگه نمیدونم چی بگم ......

واقعا حق داری اعصابت خورد باشه😖

اخه بخای عوض کنی خیلی ضرر میکن یالان هم 150 هزارتومن این حدود ها زیر نرخ تابلو ازت برمیدارن و هم موقع خرید طلا جدید باید کارمزد بدی

ولی اگر خاستی بخری و تصمیمت نهایی شد یه جا رو من خودم میخرم کلا اجرتش برا طلا نو 7-8 درصده و دیگه هیچ سود و مالیات اضافه تری هم نداره واسه همین کلا اوکی تر از بقیه است ضرر کمتری میکنی