2777
2789
عنوان

دلتون میاد طلا بفروشید❓

767 بازدید | 68 پست

من بیشتر طلاهام از مد رفته

خیلی از مد رفته

یعنی دهه هشتاد و نود خریدمشون 

یه‌وقتایی میگم بفروشم یه چیز خفن بخرم ولی خاطرات خرید تا استفاده در ذهنم مرور میشه و دلم نمیاد بفروشم😅

الانم اصلاً استفاده نمی‌کنم مگر یه عروسی جایی 

اصلاً فاز خودم رو درک نمی‌کنم سالهاست هیتر النگو هستم و از النگو نفرت دارم ولی کلی النگو دارم که پیرزن ۹۰ ساله هم گردن نمیگیره اینا رو دست کنه

ولی هروقت هم میخوام بفروشم یا عوض کنم دلم نمیاد

میگم من این رو گرمی ۳۰ هزارتومن خریدم😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریم جان نگه دار به عنوان نوستالژی و عتیقه قیمتی بده بچه هایهانا و هرمان😍😅

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

فعلاً خودم با این حجم از خز بودن چه کنم؟تا آینده اونا😅

اون موقع اینا دیگه خز نیستن طلای نایاب مادربزرگن😅

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

حالا اتفاقا شاینا هانا انقدر بهشون عشق میورزه که نگو 😅هرچی خز تر عشق هانا شدیدتر

ایشالله قسمت بچه های هانا 😍😂

اون موقع اینا دیگه خز نیستن طلای نایاب مادربزرگن😅

خودم الان هیچی ندارم که برای رفتن به یه جای خاص به چشم بیاد

و برای خرید چیزهای سنگین هم پول ندارم 

بیچاره نوه‌هام😅😅

تاپیک نوه حاج صادق رو یادته ؟