2777
2789
عنوان

بهم بارها گفت قدت خیلی بلنده 💔

598 بازدید | 60 پست

با اینکه همیشه راضی بودم و عشق میکردم با اندامم 

ورزش میکنم و....بدنسازی کار میکنم ساختم انداممو 

امروز ینفر قشنگ تخریب کرد

بارها و بارها تکرار کرد

با اینکه پسره خودش قدش 189

ولی تخریب میکرد

من گفتم تمام مدل ها و بازیگرا قدتون بلنده یکی از معیار های مدلینگی قد بلنده ...

ولی باز میگفت

قدم: 177

وزنم : 68

گفت اونا بازیگرن مدلن تو که نیستی 

والیبالیست هارو مثال زدم گفت اونا والیبالیست ان تو که والیبالیست نیستی..

قشنگ تخریب کرد

دلم خیلی شکسته خیلی ناراحتم💔

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب بابا قد به این زیبای و متناسبی  ناراحت نباش اون نسبت به شما کوتاه دیده خودشو به خاطر این شما رو خورد کرده وگرنه خودش باید قد بلند تر میبود 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

از حسادته

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اگه قد بلند باشی میگن خیلی بلندی

وقتی قدت کوتاهی بهت میگن کوتوله 

ول کن حرف مردم رو

اگرم باز گفت بهش بگو من به قد خودم افتخار میکنم و یکی از نقاط قوتم هست همین که هر لباسی رو می پوشم و خوب روی تنم وایمیسته کافیه

در ضمن مگه سهم تو رو خوردم؟؟

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

قدت عالیه ک عزیزممگه خیلی بلند دیده میشی؟

نه

الان رفتم کل گروه پشت هم دیگه تخریب کردن

قلبم درد میکنه اشکم داره میاد

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

اگه قد بلند باشی میگن خیلی بلندیوقتی قدت کوتاهی بهت میگن کوتوله ول کن حرف مردم رواگرم باز گفت بهش بگ ...

فقط اون نییت 

الان توی گروه پشت سر هم گفتن این قد برای دختر بده و...اشکم در اومد💔😔