2777
2789
عنوان

بهم بارها گفت قدت خیلی بلنده 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 52 پست
خب شما تادیدی کسی تااین حد گستاخ و بی فرهنگه جای ناراحتی بزارش کنار چیزی رو ازدست نمیدی اون خودش هم ...

فقط اون نبود بقیه ام اینطوری رفتار کردن

الان وایسادم جلوی آینه کیف میکنم خودمو میبینم🫠

امان از جبر جغرافیایی...

تصمیم گرفتم به چند تا از آژانس مدلینگ های ترکیه ایمیل بزنم عکس بفرستم

واقعا تمام شرایط مدل شدن رو دارم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

شاید یه خانومی قد بلند توی زندگیش داشته که خاطره بدی ازش دارهمادر خواهر زندایی زنعمو یا هرکی

فقط اون نبود

بقیه ام همون رفتار رو کردن

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کردماشالا ب قدت💖🌹

فداتشم 

میخوام به آژانس مدلینگ ترکیه ایمیل بزنم دعا کن جواب بدن

رو خودت بیشتر کار کن آدم واسعه قد بلند اعتمادبنفسش تخریب نمیشه !!!!! همه از خداشونه همچین قدی

دقیقا حس میکنم نباید اینطوری بشم...برای بار اول..

بنویس گربه دستش ب گوشت نمیرسه میگه بو میده قد من اپشن حساب میشه شما برین فکری به حال حسادت اشکارتون ...

دقیقا

چه خری بوده که کله صبح حرفش روت تاثیر گذاشته ..جوابشو که دادی

دیشب بود تاپیک بروز شده

عزیزم شک نکن از حسادتشونهگربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده .یعنی مطمئن باش همشون تو کف ق ...

درسته 

باید رو خودم کار کنم

میخوام ایمیل بزنم به آژانس مدلینگ ترکیه...دعا کن جواب بدن

مادر شوهر من از قد کوتاه میناله نسبتا منم از قد بلند ☹️

من168هستم خیلیم بلند نیستم ولی دوست داشتم 165باشم ک کفش پاشنه به راحتی بپوشم یا درکنار شوهرم بغلی تر باشم چون کلا هشت سانت اختلاف قدی خیلی پیدا نیس